Home » Administratie » Oamenii străzii nu vor îngheța pe străzi

Oamenii străzii nu vor îngheța pe străzi

Primăria municipiului Vaslui a amenajat și în acest an un Centru de primire în regim de urgență pentru persoanele fără adăpost.

Situat pe strada Decebal, Centrul este deja deschis, cu precădere în perioadele cu temperaturi scăzute. Polițiștii și forțele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au în plan acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost. Aceștia vor fi îndrumați către spațiul din strada Decebal. Acolo, cei culeși de pe străzi, vor primi ceai cald și sandwich-uri la intrarea în centru, dar și o masă caldă la prânz. Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost este dotat cu dușuri, cu paturi și lenjerie, are sistem de încălzire, iar persoanele fără adăpost beneficiază și de asistență medicală. Anul trecut, în unitate s-au prezentat zilnic, în medie, 16 persoane. (Bogdan RUSU)

Primăria municipiului Vaslui a amenajat și în acest an un Centru de primire în regim de urgență pentru persoanele fără adăpost. Situat pe strada Decebal, Centrul este deja deschis, cu precădere în perioadele cu temperaturi scăzute. Polițiștii și forțele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au în plan acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost. Aceștia vor fi îndrumați către spațiul din strada Decebal. Acolo, cei culeși de pe străzi, vor primi ceai cald și sandwich-uri la intrarea în centru, dar și o masă caldă la prânz. Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor fără…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: