Home » Social » Om al străzii găsit mort în scara blocului

Om al străzii găsit mort în scara blocului

Un om al străzii, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit mort, duminică dimineața, în scara unui bloc de pe Bulevardul Republicii Bârlad.

Bărbatul era din Vaslui, dar stătea de mai multe luni în Bârlad fără a avea forme legale. Când a fost găsit, acesta nu prezenta urme de violență care să indice comiterea unei infracțiuni.

„Echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului, în ciuda manevrelor de resuscitare nu a putut decât să constate decesul. Persoana a fost, ulterior, dusă la morgă în vederea autopsiei”, ne-a declarat Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. Cauzele exacte a decesului nu sunt cunoscute, dar se preconizează că decesul ar fi survenit ca urmare a unor probleme de sănătate. (A.A.)

Un om al străzii, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit mort, duminică dimineața, în scara unui bloc de pe Bulevardul Republicii Bârlad. Bărbatul era din Vaslui, dar stătea de mai multe luni în Bârlad fără a avea forme legale. Când a fost găsit, acesta nu prezenta urme de violență care să indice comiterea unei infracțiuni. „Echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului, în ciuda manevrelor de resuscitare nu a putut decât să constate decesul. Persoana a fost, ulterior, dusă la morgă în vederea autopsiei”, ne-a declarat Mihaela Straub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: