Home » Justitie » Vasile Guțanu și Tudor Guzun rămân în arest

Vasile Guțanu și Tudor Guzun rămân în arest

Arestați și trimiși în judecată pentru trafic de țigări, Vasile Guțanu și Tudor Guzun, au cerut Tribunalului Vaslui înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea a controlului judiciar sau arestul la domiciliu. Cererea formulată de cei doi a fost respinsă de magistrații vasluieni, care au prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile.

Cei doi inculpați, ambii din Republica Moldova, foloseau drone pentru a trece coletele cu țigări peste Prut, iar coletele erau dotate cu GPS. În noaptea în care au fost prinși, un aparat de zbor a survolat teritoriul României, de două ori, la intervale scurte de timp. În cele patru colete parașutate au fost găsite 7.969 de pachete cu țigări de diferite mărci.

În fața anchetatorilor, Guzun a recunoscut că a fost angajat de Guțanu să ridice țigările, pentru asta urmând să primească 2.000 de euro. (A.C.)

Arestați și trimiși în judecată pentru trafic de țigări, Vasile Guțanu și Tudor Guzun, au cerut Tribunalului Vaslui înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea a controlului judiciar sau arestul la domiciliu. Cererea formulată de cei doi a fost respinsă de magistrații vasluieni, care au prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile. Cei doi inculpați, ambii din Republica Moldova, foloseau drone pentru a trece coletele cu țigări peste Prut, iar coletele erau dotate cu GPS. În noaptea în care au fost prinși, un aparat de zbor a survolat teritoriul României, de două ori, la intervale scurte de timp. În…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: