Home » Administratie » Vernisaj, lucrări grafică și șevalet la Primăria Bârlad

Vernisaj, lucrări grafică și șevalet la Primăria Bârlad

Ieri, la Primăria Municipiului Bârlad a avut loc vernisajul unei expoziție de grafică a elevilor Școlii Gimnaziale de Muzică „N.N. Tonitza” Bârlad și ai Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad. La acest eveniment a participat și primarul Constantin Constantinescu.

„Ne pregătim de două luni pentru această expoziție, la care am reușit să adunăm 58 de lucrări de grafică și șevalet ce aparțin unui număr de 40 de elevi de la cele două școli. Pentru a putea expune aceste lucrări, ne-am bucurat de sprijinul acordat de primărie, de profesorii de muzică ai școlii și, nu în ultimul rând, de ajutorulprofesorului Mihai Mîntuță, directorului Școlii de muzică”, ne-a declarat profesorul Georgel Pascu, curatorul expoziției.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ojWfkNKhchE&w=420&h=315]

Tonul vernisajul a fost dat de elevi prin patru momente artistice de înaltă ținută. Au cântat: Vlad Ghiorghiu (pian), Felicia Drosu (flaut), Cătălina Bordeianu (vioară) și Oana Pruteanu (flaut). Elevii au fost îndrumați de profesorii Emilia Mocanu, Camelia Andrei, Dorel Andrei și Aida Pârvu.

Expoziția, lansată cu ocazia Zilei Naționale, va putea fi admirată până după sărbătorile de iarnă. (A.A.)

Ieri, la Primăria Municipiului Bârlad a avut loc vernisajul unei expoziție de grafică a elevilor Școlii Gimnaziale de Muzică „N.N. Tonitza” Bârlad și ai Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad. La acest eveniment a participat și primarul Constantin Constantinescu. „Ne pregătim de două luni pentru această expoziție, la care am reușit să adunăm 58 de lucrări de grafică și șevalet ce aparțin unui număr de 40 de elevi de la cele două școli. Pentru a putea expune aceste lucrări, ne-am bucurat de sprijinul acordat de primărie, de profesorii de muzică ai școlii și, nu în ultimul rând, de ajutorulprofesorului Mihai Mîntuță,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile