Home » Social » Copilul meu – Anastasia îl vrea pe Mickey Mouse

Copilul meu – Anastasia îl vrea pe Mickey Mouse

Anastasia are trei ani și trei luni. Ei îi place foarte mult să se joace și să asculte muzică pentru copii. Jucăriile o ajută foarte mult în activitatea ei principală de acasă, jocul de-a educatoarea.

De fiecare dată când ea spune, „acum dansăm”, „acum cântăm”, ele sunt prezente și o ajută să fie o adevărată educatoare. Când lasă jucăriile să se odihnească după atâta joacă de-a grădinița, ea își ia din nou rolul de copil. Se joacă cu plastilina și lipește diferitele modele făcute de ea pe mobila din toată casa. La grădiniță redevine acel copil ascultător, atent și sociabil, exact cum sunt și jucăriile de acasă.

Totodată îi place foarte mult zăpada, iar odată cu prima ninsoare i-a și venit în gând Moș Crăciun, cu a lui sanie trasă de reni. Astfel că își dorește și ea una.

De Crăciun, vrea ca Moșul să il aducă pe Mickey Mouse. (A.A.)

Anastasia are trei ani și trei luni. Ei îi place foarte mult să se joace și să asculte muzică pentru copii. Jucăriile o ajută foarte mult în activitatea ei principală de acasă, jocul de-a educatoarea. De fiecare dată când ea spune, „acum dansăm”, „acum cântăm”, ele sunt prezente și o ajută să fie o adevărată educatoare. Când lasă jucăriile să se odihnească după atâta joacă de-a grădinița, ea își ia din nou rolul de copil. Se joacă cu plastilina și lipește diferitele modele făcute de ea pe mobila din toată casa. La grădiniță redevine acel copil ascultător, atent și sociabil,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile