Home » Social » Dispărut din Codăești, găsit mort aproape de Iași

Dispărut din Codăești, găsit mort aproape de Iași

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din comuna Codăești, dat dispărut de acasă, a fost găsit mort, vineri, într-o zonă mlăștinoasă din comuna ieșeană Coropceni.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Vaslui, Dumitru Stroescu a plecat de acasă pe 6 noiembrie, în jurul orei 11, spunându-le rudelor că merge la fratele său, în comuna Coropceni, județul Iași. Din păcate, nu a mai ajuns la destinație, fapt ce l-a determinat pe fiul său să meargă la Postul de Poliție din Codăești să sesizeze dispariția.

Vineri, în jurul orei 17, într-o zonă mlăștinoasă din Coropceni, un trecător a descoperit cadavrul unui bărbat, sesizând Poliția. La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și criminaliști, dar, ulterior, și fiul bărbatului pentru a recunoaște cadavrul, care, confrom polițiștilor coincidea cu semnalmentele bătrânului din Codăești dat dispărut. Având în vedere că Dumitru Stroescu avea mâna stângă amputată de mai de mult timp, a fost ușoară recunoașterea acestuia. Cadavrul a fost transportat ulterior la Serviciul de Medicină Legală din Iași pentru necropsie. Este vorba despre o moarte suspectă, deși pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme de violență. Oamenii legii susțin faptul ca încă nu există suspiciuni legate de vreo infracțiune în acest caz, continuând însă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea nefericitului eveniment. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din comuna Codăești, dat dispărut de acasă, a fost găsit mort, vineri, într-o zonă mlăștinoasă din comuna ieșeană Coropceni. Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Vaslui, Dumitru Stroescu a plecat de acasă pe 6 noiembrie, în jurul orei 11, spunându-le rudelor că merge la fratele său, în comuna Coropceni, județul Iași. Din păcate, nu a mai ajuns la destinație, fapt ce l-a determinat pe fiul său să meargă la Postul de Poliție din Codăești să sesizeze dispariția. Vineri, în jurul orei 17, într-o zonă mlăștinoasă din Coropceni, un trecător a descoperit cadavrul unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: