Home » Sport » Meciuri echilibrate la „Cupa 1 Decembrie”

Meciuri echilibrate la „Cupa 1 Decembrie”

Competiția sportivă a fost organizată cu ocazia Zilei Naționale pe 29-30 noiembrie și a adunat la start mai multe speranțe ale tenisului de câmp bârlădean și nu numai.

„Cupa 1 Decembrie” la tenis de câmp rezervat copiilor din Bârlad, desfășurat cu ocazia Zilei Naționale s-a bucurat de un real succes. La startul competiției au luat parte 28 de copii din Bârlad, dar și din județele limitrofe județului Vaslui.

Competiția a adunat la start copiii între 5 și 10 ani, ei fiind grupați pe trei categorii: roșu – 5-8 ani, portocaliu – maxim 9 ani și verde – maxim 10 ani.

„Ne-am bucurat de prezența multor copii care au susținut niște meciuri foarte echilibrate”, ne-a declarat Adrian Trandafir, organizatorul competiției.

Adrian Trandafir a evidențiat evoluția lui Iustin Patrichi, care a participat pentru prima dată la grupa portocalie, el învingându-l pe Rareș Rugină din Tecuci, multiplu câștigător la astfel de turnee. Totodată, o mare supriză a fost Codrin Berea, el câștigând toate meciurile, atât cele din grupă cât și cele eleminatorii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=sYwki8wQSjQ&w=420&h=315]

La grupa roșie, câștigătoarea a fost Daria Solomon. Ea a câștigat cu 7-4 finala împotriva lui Teodor Mihoci. Finala mică: Octaviana Ghimpu – Rareș Trandafir (7-6).

Grupa Portocalie a fost câștigată de Iustin Patrichi, el câștigând cu 8-6 împotriva lui Rareș Rugină. Finala Mică: Andrei Radu – Corina Diaconescu (8-6).

Câștigătorul grupei Verzi a fost Costin Berea din Iași. El a câștigat cu 8-6 meciul împotriva lui Răzvan Andrei. Finala mică: Călin Anastasiu – Bianca Maxim (7-1).

Turneul a fost organizat de către municipalitatea bârlădeană, iar meciurile s-au desfășurat la sala de sport a școlii „George Tutoveanu” Bârlad pentru grupele roșu și portocaliu și la sala de sport a Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad. (A.A.)

Competiția sportivă a fost organizată cu ocazia Zilei Naționale pe 29-30 noiembrie și a adunat la start mai multe speranțe ale tenisului de câmp bârlădean și nu numai. „Cupa 1 Decembrie” la tenis de câmp rezervat copiilor din Bârlad, desfășurat cu ocazia Zilei Naționale s-a bucurat de un real succes. La startul competiției au luat parte 28 de copii din Bârlad, dar și din județele limitrofe județului Vaslui. Competiția a adunat la start copiii între 5 și 10 ani, ei fiind grupați pe trei categorii: roșu - 5-8 ani, portocaliu - maxim 9 ani și verde - maxim 10 ani.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: