Home » Administratie » Prima zăpadă la Bârlad

Prima zăpadă la Bârlad

Ieri a fost prima zi din această iarnă în care s-a așezat zăpada pe străzile Bârladului.

Compania de Utilități Publice a scos pe străzi două buldoexcavatoare cu lamă, un UNIMOG cu lamă, două tractoare cu lamă (unul pentru carosabil și unul pentru trotuare), trei sărărițe (utilaj de împrăștiere a materialului antiderapant) – una de 5 metri cubi și două a câte 2,5 metri cubi.

Utilajele au intervenit încă din timpul nopții, în jurul orei 3 și, cu excepția pauzei de masă a muncitorilor, au lucrat continuu până spre seară. Străzile pe care s-a intervenitau fost: Epureanu, Vasile Pârvan, Primăverii, Gheorghe Doja, 1 Decembrie, Ștefan cel Mare, Al. I. Cuza, Al. Vlahuță, M. Viteazu, Lirei precum și pe arterele din Deal 2 și Bariera Puiești. (M.N.)

Ieri a fost prima zi din această iarnă în care s-a așezat zăpada pe străzile Bârladului. Compania de Utilități Publice a scos pe străzi două buldoexcavatoare cu lamă, un UNIMOG cu lamă, două tractoare cu lamă (unul pentru carosabil și unul pentru trotuare), trei sărărițe (utilaj de împrăștiere a materialului antiderapant) - una de 5 metri cubi și două a câte 2,5 metri cubi. Utilajele au intervenit încă din timpul nopții, în jurul orei 3 și, cu excepția pauzei de masă a muncitorilor, au lucrat continuu până spre seară. Străzile pe care s-a intervenitau fost: Epureanu, Vasile Pârvan, Primăverii, Gheorghe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: