Home » Social » A ars de viu după ce i-a luat foc casa

A ars de viu după ce i-a luat foc casa

de Roxana NĂSTASĂ

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din localitatea Viișoara, și-a pierdut viața într-un puternic incendiu ce i-a cuprins locuința.

În noaptea de joi spre vineri, la ora 2, pompierii vasluieni au fost anunțați de producerea unui incendiu la o locuință din Viișoara. La fața locului s-au deplasat un echipaj de stingere cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj medical de urgență și grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul unei încăperi din locuința formată din două camere și un hol. Din nefericire, după lichidarea incendiului a fost găsit trupul carbonizat a proprietarului în vârstă de 80 de ani. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire.

de Roxana NĂSTASĂ Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din localitatea Viișoara, și-a pierdut viața într-un puternic incendiu ce i-a cuprins locuința. În noaptea de joi spre vineri, la ora 2, pompierii vasluieni au fost anunțați de producerea unui incendiu la o locuință din Viișoara. La fața locului s-au deplasat un echipaj de stingere cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj medical de urgență și grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul unei încăperi din locuința formată din două camere și un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: