Home » Justitie » Tineri arestați preventiv pentru furt

Tineri arestați preventiv pentru furt

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Murgeni au reținut doi tineri, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt din locuințe. Pe numele acestora, Judecătoria Bârlad a emis mandate de arestare preventivă.

Prima faptă a fost sesizată polițiștilor în luna noiembrie 2014. Pe timp de noapte, dintr-o locuință din orașul Murgeni au fost sustrase mai multe bunuri: telefon mobil, ceas, obiecte de îmbrăcăminte, documente și 200 euro.

O altă sesizare a fost primită la începutul lunii februarie, de la o femeie, în vârstă de 52 ani, din orașul Murgeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras un laptop și un telefon mobil. Proprietara a fost plecată de la domiciliu timp de câteva zile la sfârșitul lunii ianuarie, iar în momentul în care a revenit la locuință, a constatat faptul că i-au fost sustrase bunuri în valoare de aproximativ 800 lei.

Investigațiile efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Murgeni au condus la identificarea lui Mihai S., în vârstă de 19 ani și a lui Marian S., de 17 ani, ambii din orașul Murgeni, bănuiți de comiterea celor două infracțiuni de furt.

Bărbații au fost reținuți de către polițiști pentru 24 ore și ulterior prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Instanța a admis propunerea parchetului și a emis pe numele celor doi tineri mandate de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, pe o perioadă de 30 zile.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Murgeni au reținut doi tineri, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt din locuințe. Pe numele acestora, Judecătoria Bârlad a emis mandate de arestare preventivă. Prima faptă a fost sesizată polițiștilor în luna noiembrie 2014. Pe timp de noapte, dintr-o locuință din orașul Murgeni au fost sustrase mai multe bunuri: telefon mobil, ceas, obiecte de îmbrăcăminte, documente și 200 euro. O altă sesizare a fost primită la începutul lunii februarie, de la o femeie, în vârstă de 52 ani, din orașul Murgeni, cu privire la faptul că persoane…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: