Home » Administratie » Barladul sub lupa – E apă chioară, sau aghiazmă?

Barladul sub lupa – E apă chioară, sau aghiazmă?

de Simona MIHĂILĂ

Marin Bunea, primarul interimar al Bârladului, a intrat în forță în treburile gospodărești ale urbei. La primele ore ale primei zile în fruntea orașului, el a făcut o scurtă plimbare pe străzile orașului unde a analizat totul cu ochi mult mai critic decât îi permitea vechea funcție de viceprimar. Ce a văzut nu am aflat, însă câteva ore mai târziu, arterele principale au beneficiat de o spălătură zdravănă.
Gurile rele spun că prin jeturile cisternelor nu curgea apă chioară, ci aghiazmă, pe care Bunea ar fi considerat-o necesară după plecarea lui Constantinescu.

de Simona MIHĂILĂ Marin Bunea, primarul interimar al Bârladului, a intrat în forță în treburile gospodărești ale urbei. La primele ore ale primei zile în fruntea orașului, el a făcut o scurtă plimbare pe străzile orașului unde a analizat totul cu ochi mult mai critic decât îi permitea vechea funcție de viceprimar. Ce a văzut nu am aflat, însă câteva ore mai târziu, arterele principale au beneficiat de o spălătură zdravănă. Gurile rele spun că prin jeturile cisternelor nu curgea apă chioară, ci aghiazmă, pe care Bunea ar fi considerat-o necesară după plecarea lui Constantinescu.

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Simona Vasile