Home » Administratie » Barladul sub lupa – E apă chioară, sau aghiazmă?

Barladul sub lupa – E apă chioară, sau aghiazmă?

de Simona MIHĂILĂ

Marin Bunea, primarul interimar al Bârladului, a intrat în forță în treburile gospodărești ale urbei. La primele ore ale primei zile în fruntea orașului, el a făcut o scurtă plimbare pe străzile orașului unde a analizat totul cu ochi mult mai critic decât îi permitea vechea funcție de viceprimar. Ce a văzut nu am aflat, însă câteva ore mai târziu, arterele principale au beneficiat de o spălătură zdravănă.
Gurile rele spun că prin jeturile cisternelor nu curgea apă chioară, ci aghiazmă, pe care Bunea ar fi considerat-o necesară după plecarea lui Constantinescu.

de Simona MIHĂILĂ Marin Bunea, primarul interimar al Bârladului, a intrat în forță în treburile gospodărești ale urbei. La primele ore ale primei zile în fruntea orașului, el a făcut o scurtă plimbare pe străzile orașului unde a analizat totul cu ochi mult mai critic decât îi permitea vechea funcție de viceprimar. Ce a văzut nu am aflat, însă câteva ore mai târziu, arterele principale au beneficiat de o spălătură zdravănă. Gurile rele spun că prin jeturile cisternelor nu curgea apă chioară, ci aghiazmă, pe care Bunea ar fi considerat-o necesară după plecarea lui Constantinescu.

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Autoritățile anunță pagube de peste 57 de milioane de lei în urma inundațiilor

Autoritățile județene s-au întrunit, ieri, într-o ședință extraordinară, pentru ...

Se opreste apa în Bârlad pentru înlocuire de hidrați

Vineri, 3 iulie, între orele 9-12 , apa potabilă ...

Personalitatea lui Ștefan cel Mare, evocată la ”Podul Înalt”, la 516 ani de la trecerea domnitorului Moldovei în eternitate

Autoritățile județene, dar și cele locale din comuna Muntenii ...