Home » Justitie » BMW declarat furat din Ungaria, descoperit la Albița

BMW declarat furat din Ungaria, descoperit la Albița

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care încerca să scoată din țară un autoturism marca BMW declarat furat din Ungaria.

Pe 28 februarie, în jurul orelor 18, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, Alan F., cetățean al Marii Britanii, în vârstă de 64 ani, conducând un autoturism marca BMW 730D, înmatriculat în România.
În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză figurează ca fiind furat din Ungaria.
Cu privire la cele constatate, Alan P. a declarat că a achiziționat autoturismul în a doua jumătate a anului trecut, de la un cetățean român și că în momentul achiziționării, fostul proprietar i-a adus la cunoștință faptul că autoturismul în cauză a avut niște probleme în Ungaria, dar că au fost rezolvate.
Polițiștii de frontieră au întocmit celui în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Autoturismul, în valoare de 55.625 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării și definitivării cercetărilor.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care încerca să scoată din țară un autoturism marca BMW declarat furat din Ungaria. Pe 28 februarie, în jurul orelor 18, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din țară, Alan F., cetățean al Marii Britanii, în vârstă de 64 ani, conducând un autoturism marca BMW 730D, înmatriculat în România. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză figurează ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile