Home » Justitie » Bătăușii din Bogdănești, duși la pușcărie

Bătăușii din Bogdănești, duși la pușcărie

de Roxana NĂSTASĂ

Trei bărbați din comuna Bogdănești, condamnați la executarea unor pedepse cu închisoarea, au fost conduși la penitenciar.

Pe 1 martie, trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost puse în aplicare de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției de Poliție Rurală 7 Banca. Acestea au fost emise de Judecătoria Bârlad, pe numele a trei bărbați: Mihăiță C., de 32 ani, Daniel C., de 30 ani și Marian P., de 32 ani, toți din satul Unțești, comuna Bogdănești, condamnați fiecare la pedeapsa de 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru o faptă săvârșită în anul 2011.
Cei trei au pătruns fără drept în curtea locuinței unei familii din comuna Bogdănești, având asupra lor obiecte contondente. Au lovit mai multe persoane și au tulburat grav ordinea și liniștea publică.
Întrucât după pronunțarea hotărârii de condamnare, persoanele care au participat la conflict s-au sustras executării pedepsei dispuse, au fost date în urmărire națională și internațională. În ziua de 1 martie, cei trei au fost identificați și reținuți de către polițiști pe raza municipiului Bârlad. Aceștia au fost conduși la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanța judecătorească.

de Roxana NĂSTASĂ Trei bărbați din comuna Bogdănești, condamnați la executarea unor pedepse cu închisoarea, au fost conduși la penitenciar. Pe 1 martie, trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost puse în aplicare de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad și Secției de Poliție Rurală 7 Banca. Acestea au fost emise de Judecătoria Bârlad, pe numele a trei bărbați: Mihăiță C., de 32 ani, Daniel C., de 30 ani și Marian P., de 32 ani, toți din satul Unțești, comuna Bogdănești, condamnați fiecare la pedeapsa de 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru o faptă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: