Home » Social » Femeie accidentată mortal, neidentificată

Femeie accidentată mortal, neidentificată

de Roxana NĂSTASĂ

O femeie a decedat duminică seara, după ce a fost acroșată de o mașină la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Bacău. Polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea identității victimei.

Duminică seara, în jurul orei 22, o femeie, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani a fost accidentată mortal de un taximetrist. După incident, acesta a anunțat imediat polițiștii de tragicul eveniment, prin numărul de urgență 112.

La locul producerii accidentului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Vaslui și specialiști criminaliști, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că Richard D, taximetrist, în vârstă de 33 ani, din municipiul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism din direcția Rediu către Vaslui, a acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă. Urmare a leziunilor grave suferite, victima a decedat la scurt timp de la producerea accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii au testat cu aparatul etilotest conducătorul auto, rezultând faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Victima accidentului este o femeie în vârstă de aproximativ 35-40 ani, are părul negru, tuns scurt, ochi căprui. Ca semn particular, aceasta are scris pe partea exterioară a antebrațului stâng numele „RELU”.

În seara respectivă, femeia era îmbrăcată cu geacă tip blue-jeans bleumarin, bluză trening albă cu înscrisul „Puma”, pulover de culoare bej, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport din pânză de culoare gri, cu inscripția „Veer”. Persoana în cauză nu avea asupra sa bunuri sau documente.

de Roxana NĂSTASĂ O femeie a decedat duminică seara, după ce a fost acroșată de o mașină la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Bacău. Polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea identității victimei. Duminică seara, în jurul orei 22, o femeie, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani a fost accidentată mortal de un taximetrist. După incident, acesta a anunțat imediat polițiștii de tragicul eveniment, prin numărul de urgență 112. La locul producerii accidentului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Vaslui și specialiști criminaliști, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că Richard D, taximetrist, în vârstă de 33 ani, din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile