Home » Business » Cine sunt singurii doi romani din Top Forbes 2015 al celor mai bogati oameni de pe planeta

Cine sunt singurii doi romani din Top Forbes 2015 al celor mai bogati oameni de pe planeta

Ioan Niculae si Ion Tiriac sunt singurii doi romani din Topul Forbes pe 2015 al celor mai bogati oameni de pe planeta. Ambii figureaza cu averi de peste un miliard de dolari.

Chiar si-asa, sunt departe de pozitiile fruntase.

Ioan Niculae, se afla pe locul 1605, iar tenismanul Ion Tiriac, pe 1741.

Ioan Niculae este proprietarul grupului Interagro si patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu. Omul de afaceri este urmarit penal in dosarul gazelor ieftine, in care mai sunt cercetati, Adrian Videanu si Varujan Vosganian.

Ion Tiriac controleaza mai multe firme din domeniul auto, imobiliar, financiar si de transport aerian.

Sursa: incont.ro

Ioan Niculae si Ion Tiriac sunt singurii doi romani din Topul Forbes pe 2015 al celor mai bogati oameni de pe planeta. Ambii figureaza cu averi de peste un miliard de dolari. Chiar si-asa, sunt departe de pozitiile fruntase. Ioan Niculae, se afla pe locul 1605, iar tenismanul Ion Tiriac, pe 1741. Ioan Niculae este proprietarul grupului Interagro si patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu. Omul de afaceri este urmarit penal in dosarul gazelor ieftine, in care mai sunt cercetati, Adrian Videanu si Varujan Vosganian. Ion Tiriac controleaza mai multe firme din domeniul auto, imobiliar, financiar si de transport aerian.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile