Home » Invatamant » Tâlhar arestat preventiv

Tâlhar arestat preventiv

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad au reținut un tânăr în vârstă 26 ani, domiciliat în comuna Ciocani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Pe 1 martie, polițiștii au fost sesizați la numărul de urgență 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Ciocani, a fost lovit de o persoană.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, Andrei E., în vârstă de 26 ani și Costel M., de 30 ani, ambii din comuna Ciocani, au mers la locuința unui cunoscut din localitatea de domiciliu. Între cei doi a avut loc un conflict spontan, iar Andrei E. a sustras de la Costel M., prin exercitarea de violențe, un telefon mobil.
În urma agresiunii, persoana vătămată a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad și transferată la o unitate medicală din municipiul Iași. Din concluziile medico-legale provizorii rezultă că, Costel M. a suferit leziuni care necesită 18-20 zile de îngrijiri medicale.
Telefonul mobil a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.
În baza probatoriului administrat, Andrei E. a fost reținut de polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad. Ieri, tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a emis pe numele lui Andrei E. mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Andrei E. este cunoscut cu antecedente penale pentru comiterea de infracțiuni de furt și violare de domiciliu.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad au reținut un tânăr în vârstă 26 ani, domiciliat în comuna Ciocani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pe 1 martie, polițiștii au fost sesizați la numărul de urgență 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 30 ani, din comuna Ciocani, a fost lovit de o persoană. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, Andrei E., în vârstă de 26 ani și Costel M., de 30 ani, ambii din comuna Ciocani, au mers la locuința unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile