Home » Invatamant » Elevul bătăuș, cercetat penal

Elevul bătăuș, cercetat penal

de Roxana NĂSTASĂ

Un elev de clasa VIII-a, implicat în altercația ce a avut loc marți la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui, este cercetat penal, după ce conducerea unității de învățământ a depus plângere la Poliție. Din informațiile oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, se pare că acesta l-ar fi lovit pe un alt elev peste față și spate, în urma un conflict spontan, pentru aceste fapte alegându-se cu dosar penal.
„Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui a rezultat că doi elevi au avut un conflict spontan, unul dintre ei lovindu-l pe celălalt în zona feței și în spate. Nu a fost nevoie de intervenția cadrelor medicale. Polițiștii au deshis dosar penal pentru un elev de clasa a VIII-a pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vaslui.
În urmă cu trei zile, la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui, în timpul reacreației, mai mulți elevi, între care și fata profesoarei de matematică a instituției, Aurora Aghiorghiesei, au fost implicați într-o altercație.

de Roxana NĂSTASĂ Un elev de clasa VIII-a, implicat în altercația ce a avut loc marți la Școala „Ștefan cel Mare” Vaslui, este cercetat penal, după ce conducerea unității de învățământ a depus plângere la Poliție. Din informațiile oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, se pare că acesta l-ar fi lovit pe un alt elev peste față și spate, în urma un conflict spontan, pentru aceste fapte alegându-se cu dosar penal. „Din primele verificări efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui a rezultat că doi elevi au avut un conflict spontan, unul dintre ei lovindu-l pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: