Home » Politic » Ecologiștii au adus omagii femeilor din Vaslui

Ecologiștii au adus omagii femeilor din Vaslui

de Alex SAVA

Membrii Filialei Municipale Vaslui a Partidului Ecologist Român au oferit, ieri, de Ziua Internațională a Femeii, sute de flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor din municipiul reședință. Aceștia au colindat orașul și le-au urat tutror femeilor întâlnite o primăvară frumoasă, plină de realizări și le-au oferit câte o floare și o felicitare.

„Este o tradiție în partidul nostru ca de 8 Martie să realizăm astfel de activități. Și anul acesta am ieșit pe stradă pentru a le felicita pe doamne și domnișoare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pentru că, din punctul meu de vedere, femeia este cea mai frumosă lucrare lăsată de Dumnezeu pe pământ”, a declarat Gabriel Brunchi, președintele Partidului Ecologist Român, Filiala Municipiului Vaslui.

de Alex SAVA Membrii Filialei Municipale Vaslui a Partidului Ecologist Român au oferit, ieri, de Ziua Internațională a Femeii, sute de flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor din municipiul reședință. Aceștia au colindat orașul și le-au urat tutror femeilor întâlnite o primăvară frumoasă, plină de realizări și le-au oferit câte o floare și o felicitare. „Este o tradiție în partidul nostru ca de 8 Martie să realizăm astfel de activități. Și anul acesta am ieșit pe stradă pentru a le felicita pe doamne și domnișoare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pentru că, din punctul meu de vedere, femeia este…

Review Overview

About Mihai Vasile

4 comments

  1. bravo lor !

  2. luati-va un job!

  3. MULTUMIM !!! Ati fost singurii !!!

  4. Exista PER in Vaslui ? Super ! Inseamna ca o sa am si eu cu cine sa votez, ca toti ceilalti m-au dezamagit ! Ecologistii sunt pentru un mediu curat si nu au avut corupti !

x

Check Also

Acuzații grave, aduse primarului Dumitru Boroș de către conducerea PSD Bârlad

În ultima conferință de presă organizată de Adrian Solomon, ...

Consilierul local Adrian Todireasa explică de ce a părăsit ședința din 27 februarie a Consiliului Local Bârlad

„Faptul că am părăsit ultima ședință de Consiliu Local ...

Membrii organizației ADER Bârlad au oferit mărțișoare

În prima zi de primăvară, președintele Organizației ADER Vaslui, ...