Home » Sport » Campionii se pregătesc pentru noul sezon competițional!

Campionii se pregătesc pentru noul sezon competițional!

de Răzvan CĂLIN

RC Bârlad este în plin proces de pregătire pentru participarea în noua ediție a Campionatului Diviziei Naționale.

În momentul de față, rugbiștii de la RC Bârlad sunt în plină perioadă de pregătiri în vederea abordării noului sezon competițional. Nu mai devreme de sfârșitul săptămânii trecute, rugbiștii bârlădeni au revenit dintr-un stagiu de pregătire centralizată, desfășurat în stațiunea montană Predeal. De altfel, aceasta este locația unde RC Bârlad își derulează an de an cantonamentele.

„Putem spune că stagiul de pregătire a fost unul reușit, băieții continuă să se pregătească zi de zi, sub directa îndrumare a domnului antrenor Ioan Harnagea și avem toată încredera că vom aborda noul sezon competițional așa cum trebuie, sub auspicii cat mai bune. Deocamdată, nu a fost stabilită data exactă la care va debuta noua ediție a campionatului Diviziei Naționale de Seniori, însă cert este că aceasta se va produce la finele lunii în curs sau, cel târziu, începutul lui aprilie”, ne-a declarat Bogdan Dumitriu, directorul RC Bârlad.

Federația Română de Rugby nu a putut încă stabili data exactă a debutului Diviziei Naționale de Seniori, din cauză că așteaptă să vadă dacă echipa CSM București se va înscrie sau nu în această competiție.

Rugbiștii bârlădeni speră ca și în această ediție de campionat să aibă o evoluție foarte bună, mai ales că tradiția îi obligă odată ce în sezonul trecut RC Bârlad a devenit campioana Divizie Naționale de Seniori.

de Răzvan CĂLIN RC Bârlad este în plin proces de pregătire pentru participarea în noua ediție a Campionatului Diviziei Naționale. În momentul de față, rugbiștii de la RC Bârlad sunt în plină perioadă de pregătiri în vederea abordării noului sezon competițional. Nu mai devreme de sfârșitul săptămânii trecute, rugbiștii bârlădeni au revenit dintr-un stagiu de pregătire centralizată, desfășurat în stațiunea montană Predeal. De altfel, aceasta este locația unde RC Bârlad își derulează an de an cantonamentele. „Putem spune că stagiul de pregătire a fost unul reușit, băieții continuă să se pregătească zi de zi, sub directa îndrumare a domnului antrenor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile