Home » Administratie » Flower-power în Consiliul Local Bârlad

Flower-power în Consiliul Local Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Pace, armonie și toleranța față de aproape – iată cum ar putea fi caracterizată în cateva cuvinte ședința Consiliului Local (CL) Bârlad, desfășurată ieri.

Este prima ședință de CL care are loc după demisia lui Constantin Constantinescu din funcția de primar. Ori absența “spectrului” lui Titi, care nu a mai plutit în aer ca în ultimii 12 ani și jumătate, ori gândul la cupa de șampanie care i-a așteptat pe consilieri (numai pe bărbați) în biroul primarului interimar Marin Bunea imediat după ședință (pentru a marca sărbătoarea celor 40 de mucenici, se înțelege), a făcut ca membrii CL să treacă rapid și plini de bună-dispoziție peste proiectele existente pe ordinea de zi.

Nici doamnele și domnișoarele nu au fost uitate, fie ca a fost vorba de cele din CL sau din presa locală. Toate au primit câte un aspectuos buchet de flori din partea primarului Bunea, dar și câte unul din partea consilierului PMP Daniel Buzamăt.

Toate au contribuit, se pare, la relaxarea spiritelor, și chiar dacă înțepăturile nu au lipsit cu desăvârșire, curentul flower-power instalat ad-hoc a fost mai puternic decât orgoliile.

Principalul proiect de pe ordinea de zi a fost bugetul Bârladului pe anul 2015, subiect asupra căruia vom insista într-un articol viitor.

de Simona MIHĂILĂ Pace, armonie și toleranța față de aproape – iată cum ar putea fi caracterizată în cateva cuvinte ședința Consiliului Local (CL) Bârlad, desfășurată ieri. Este prima ședință de CL care are loc după demisia lui Constantin Constantinescu din funcția de primar. Ori absența “spectrului” lui Titi, care nu a mai plutit în aer ca în ultimii 12 ani și jumătate, ori gândul la cupa de șampanie care i-a așteptat pe consilieri (numai pe bărbați) în biroul primarului interimar Marin Bunea imediat după ședință (pentru a marca sărbătoarea celor 40 de mucenici, se înțelege), a făcut ca membrii…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Proiectul de apă și canal din municipiul Vaslui dă mari bătăi de cap autorităților locale

Contractul de execuție al proiectului de apă și canal ...

Tânăr rănit într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un camion pe E 581

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Bursuci ...

Investiții masive pe bulevardul Traian: modernizări pe apă și canal, transport și infrastructură

de Dănuț CIOBANU  Bulevardul Traian din municipiul Vaslui va ...