Home » Justitie » La volan cu permisul suspendat

La volan cu permisul suspendat

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni i-au întocmit dosar penal unui bărbat care conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat.
Pe 8 martie, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, pe timpul executării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, au oprit, în localitatea de frontieră Lunca Veche, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în județul Vaslui, condus de George D., în vârstă de 20 de ani.
La controlul de frontieră, la solicitarea lucrătorilor, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat motiv pentru care acesta s-a ales cu un dosar penal.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni i-au întocmit dosar penal unui bărbat care conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. Pe 8 martie, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, pe timpul executării unei misiuni specifice de supraveghere și control în zona de competență, au oprit, în localitatea de frontieră Lunca Veche, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în județul Vaslui, condus de George D., în vârstă de 20 de ani. La controlul de frontieră, la solicitarea lucrătorilor, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: