Home » Sport » Centrul Olimpic Bârlad intră în cantonament!

Centrul Olimpic Bârlad intră în cantonament!

de Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii în curs (15 martie 2015, mai exact) rugbiștii de la Centrul Olimpic de Pregătire a Juniorilor pentru Rugby în 7 Bârlad vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Complexul Olimpic de la Izvorani.

”Cantonamentul va dura o săptămână și în tot acest timp băieții vor urma un program intens de pregătire tehnico-tactica, dar și antrenamente pentru condiția fizică. În același timp, este o bună ocazie pentru a vedea care este nivelul de pregătire al fiecărui sportiv în parte și care sunt lacunele fiecăruia, astfel încât să știm unde anume să intervenim. Interesul nostru este ca toți sportivii să fie cât mai bine pregătiți din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul Centrului Olimpic Bârlad.

de Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii în curs (15 martie 2015, mai exact) rugbiștii de la Centrul Olimpic de Pregătire a Juniorilor pentru Rugby în 7 Bârlad vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Complexul Olimpic de la Izvorani. ”Cantonamentul va dura o săptămână și în tot acest timp băieții vor urma un program intens de pregătire tehnico-tactica, dar și antrenamente pentru condiția fizică. În același timp, este o bună ocazie pentru a vedea care este nivelul de pregătire al fiecărui sportiv în parte și care sunt lacunele fiecăruia, astfel încât să știm unde anume să intervenim. Interesul nostru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin