Home » Sport » Forțe proaspete pentru RC Bârlad!

Forțe proaspete pentru RC Bârlad!

Răzvan CĂLIN

Nu mai puțin de opt rugbiști de la CSS Bârlad vor evolua în noul sezon competițional la echipa de seniori a orașului.

Echipa de rugby RC Bârlad (campioana en-titre a Diviziei Naționale de Seniori) va aborda noul sezon competițional cu un lot mult întinerit. Nu mai puțin de opt sportivi ce provin de la secțiile de juniori ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au fost selectați pentru a face parte din lotul echipei de seniori a orașului. Aceștia sunt Daniel Boicu, Eduard Buhuși, Doru Ciobanu, Adrian Diaconu, Andrei Enache, Andrei Giurgea și Andrei Toader.

„Acești sportivi vor fi dublu-legitimați, adică atât la CSS Bârlad, cât și la RC Bârlad. Sunt jucători foarte valoroși, de perspectivă pe care caut să-i integrez cât mai bine în angrenajul echipei. Îi vom folosi, la început, câte 10 minute, să spunem, în partidele ce le vom derula în noua ediție de campionat. Este interesul nostru să-i folosim din ce în ce mai des și mai mult pentru a se integra și a se acomoda cu meciurile de la acest nivel competițional. Sunt sportivi care bat la porțile afirmării și ar fi păcat să nu îi folosim”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Promovarea tinerilor jucători în echipa de seniori a orașului mai poate fi justificată și prin faptul că patru dintre rugbiștii mai „vechi” de la RC Bârlad au plecat la alte cluburi puternice din țară. Este vorba despre Alexandru Dan și Claudiu Popovici care au ajuns la Știința Petroșani, Vlăduț Zaharia la RCM Universitatea de Vest Timișoara și Bogdan Doroftei la Steaua București. Sunt patru dintre jucătorii valoroși care anul trecut au pus umărul la câștigarea de către RC Bârlad a primului său titlu de campioană națională a Diviziei de Seniori.

Răzvan CĂLIN Nu mai puțin de opt rugbiști de la CSS Bârlad vor evolua în noul sezon competițional la echipa de seniori a orașului. Echipa de rugby RC Bârlad (campioana en-titre a Diviziei Naționale de Seniori) va aborda noul sezon competițional cu un lot mult întinerit. Nu mai puțin de opt sportivi ce provin de la secțiile de juniori ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au fost selectați pentru a face parte din lotul echipei de seniori a orașului. Aceștia sunt Daniel Boicu, Eduard Buhuși, Doru Ciobanu, Adrian Diaconu, Andrei Enache, Andrei Giurgea și Andrei Toader. „Acești sportivi vor fi…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...