Home » Business » Microsoft și Deutsche Telekom devin parteneri în Europa

Microsoft și Deutsche Telekom devin parteneri în Europa

Microsoft și Deutsche Telekom au anunțat un parteneriat internațional la Barcelona în cadrul Mobile World Congress. Acesta are ca scop popularizarea platformei mobile Windows Phone, cât și a serviciilor cloud Office 365 și OneDrive. Cele două companii erau partenere încă de la lansarea primelor dispozitive Windows Phone, însă abia acum aceasta a fost extinsă către mai multe țări europene, cât și asupra noilor servicii Microsoft.

Cele două companii vor începe astfel campanii de marketing care vor promova atât produsele Microsoft, cât și serviciile de telefonie și internet de la Telekom în Austria, Croația, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia și chiar România. Încă nu au fost dezvăluite exact care dispozitive vor fi promovate în cadrul noului parteneriat, însă ne putem baza pe faptul că gama de smartphone-uri Lumia să fie în centrul atenției.

Alături de publicarea de reclame vor fi organizate și diverse activități experimentale, va fi acordat suport extins dezvoltatorilor de aplicații, iar reprezentanții vor fi instruiți mai bine pentru prezentarea produselor și serviciilor. Desigur, fiecare piață va primi conținut diferit, în funcție de necesități. În același timp Deutsche Telekom devine partener de lansare pentru Windows 10, noul sistem de operare universal de la Microsoft, care va rula atât pe PC-uri, cât și pe tablete și smartphone-uri.

Desigur, toate aceste eforturi nu vor fi orientate exclusiv către utilizatorii de rând. Microsoft încearcă să împingă produsele, cât și serviciile sale către cât mai multe companii, iar Telekom ar putea ajuta în această privință. Mai mult ca sigur că vom vedea rezultatele acestui parteneriat în curând prin intermediul unor camapnii de publicitate mai agresive cu referire la smartphone-urile Lumia, Office 365 și OneDrive.

Sursa: go4it.ro

Microsoft și Deutsche Telekom au anunțat un parteneriat internațional la Barcelona în cadrul Mobile World Congress. Acesta are ca scop popularizarea platformei mobile Windows Phone, cât și a serviciilor cloud Office 365 și OneDrive. Cele două companii erau partenere încă de la lansarea primelor dispozitive Windows Phone, însă abia acum aceasta a fost extinsă către mai multe țări europene, cât și asupra noilor servicii Microsoft. Cele două companii vor începe astfel campanii de marketing care vor promova atât produsele Microsoft, cât și serviciile de telefonie și internet de la Telekom în Austria, Croația, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile