Home » Administratie » Ședință de îndată a CL Bârlad – Primăria dă mai mulți bani la Școala nr. 1

Ședință de îndată a CL Bârlad – Primăria dă mai mulți bani la Școala nr. 1

de Simona MIHĂILĂ

Consilierii bârlădeni s-au întrunit, ieri, într-o ședință de îndată, a cărei ordine de zi a avut un singur proiect de hotărâre: alocarea de fonduri mai mari pentru lucrările de reabilitare și modernizare începute la Școala „Iorgu Radu” (Școala 1) Bârlad.
Consilierii locali au decis să majoreze cota de cofinanțare a lucărilor cu 5% din valoarea investiției.
Lucrările la Școala nr. 1, a căror valoare se ridică la circa 12 milioane de lei, au început în toamna trecută, cea mai mare parte a fondurilor – respectiv 89% – venind de la Uniunea Europeană, restul reprezentând cota de cofinanțare a municipalității.
În ședința de ieri, consilierii au decis să majoreze această cotă de la 2% la 7%.
Termenul de finalizare a lucrărilor este primăvara lui 2016. Acestea au debutat, inițial, în 2008 însă, din lipsă de bani, au fost sistate după numai o lună. După alți șase ani, Primăria Bârlad cere și obține finanțare de la Uniunea Europeană.

de Simona MIHĂILĂ Consilierii bârlădeni s-au întrunit, ieri, într-o ședință de îndată, a cărei ordine de zi a avut un singur proiect de hotărâre: alocarea de fonduri mai mari pentru lucrările de reabilitare și modernizare începute la Școala "Iorgu Radu" (Școala 1) Bârlad. Consilierii locali au decis să majoreze cota de cofinanțare a lucărilor cu 5% din valoarea investiției. Lucrările la Școala nr. 1, a căror valoare se ridică la circa 12 milioane de lei, au început în toamna trecută, cea mai mare parte a fondurilor - respectiv 89% - venind de la Uniunea Europeană, restul reprezentând cota de cofinanțare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: