Home » Justitie » Un accident ca o cascadorie

Un accident ca o cascadorie

Un accident rutier ca rupt din filme s-a petrecut astăzi, după-amiază, în sensul giratoriu de la Podul Pescăriei, din Bârlad. Trecătorilor le-a stat inima în loc în momentul în care un autoturism marca Renault Kangoo 4×4 s-a rostogolit peste cap și a ajuns cu roțile în sus, după ce a pătruns pe contrasens.
accident 1Șoferul, un bărbat de 56 de ani, din Huși nu a observat indicatorul rutier și a intrat pe sensul opus, cel pe care circulaaccident regulamentar o mașină Skoda, condusă de un bărbat de 33 de ani, din Iași.
Martorii au rămas muți de uimire când au văzut că, pe fereastra mașinii răsturnate, șoferul a reușit să iasă teafăr. Din fericire, tot fără nicio zgârietură a scăpat și celălalt șofer.
„Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alocool test care a confirmat că niciunul nu consumase băuturi alcoolice. Șoferul vinovat a fost penalizat cu șase puncte. De asemenea, s-a luat și măsura suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. (S.M.)

Un accident rutier ca rupt din filme s-a petrecut astăzi, după-amiază, în sensul giratoriu de la Podul Pescăriei, din Bârlad. Trecătorilor le-a stat inima în loc în momentul în care un autoturism marca Renault Kangoo 4x4 s-a rostogolit peste cap și a ajuns cu roțile în sus, după ce a pătruns pe contrasens. Șoferul, un bărbat de 56 de ani, din Huși nu a observat indicatorul rutier și a intrat pe sensul opus, cel pe care circula regulamentar o mașină Skoda, condusă de un bărbat de 33 de ani, din Iași. Martorii au rămas muți de uimire când au văzut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: