Home » Sport » Micii karateka bârlădeni participă la Campionatul Național de Semi Kempo și Full Kempo

Micii karateka bârlădeni participă la Campionatul Național de Semi Kempo și Full Kempo

De Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii în curs, micii luptători de la Clubul de Arte Marțiale „Wazary Dojo” din Bârlad vor participa la prima competiție oficială din acest an, organizată de Federația Română de Kempo. Este vorba despre Campionatul Național de SemiKempo și Full Kempo, concurs ce se va derula duminică, 15 martie 2015, la Sala „Apollo” din București.

„Este prima competiție oficială din acest an și în consecință ne dorim foarte mult să debutăm cu dreptul. Vom participa cu 15 sportivi cu vârste cuprinse între șapte și 18 ani. Este un competiție importantă, la care vor concura sportivi foarte valoroși din întreaga țară. Dar tragem speranța că vom avea o evoluție foarte bună, mai ales că avem și noi sportivi foarte valoroși și de mare perspectivă”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru.

Deși un club relativ tânăr (înființat în urmă cu doar trei ani), „Wazary Dojo” Bârlad se numără printre cele mai titrate asociații sportive locale, luptătorii săi având în palmares numeroase medalii (aur, argint, bronz) obținute la diferite competiții naționale de profil.

De Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii în curs, micii luptători de la Clubul de Arte Marțiale „Wazary Dojo” din Bârlad vor participa la prima competiție oficială din acest an, organizată de Federația Română de Kempo. Este vorba despre Campionatul Național de SemiKempo și Full Kempo, concurs ce se va derula duminică, 15 martie 2015, la Sala „Apollo” din București. „Este prima competiție oficială din acest an și în consecință ne dorim foarte mult să debutăm cu dreptul. Vom participa cu 15 sportivi cu vârste cuprinse între șapte și 18 ani. Este un competiție importantă, la care vor concura sportivi foarte…

Review Overview

About Razvan Calin

One comment

  1. Se pare ca e sambata competitia .. si nu duminica.

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...