Home » Social » Profesor de la Liceul Puiești găsit mort în propria-i casă!

Profesor de la Liceul Puiești găsit mort în propria-i casă!

Răzvan CĂLIN Ion Vădana, profesor de mecanică la Grupul Școlar Agricol Puiești, a fost găsit mort în locuința sa din satul Puiești, în cursul dimineții de astăzi. Colectivul de cadre didactice de la Grupul Școlar Agricol Puiești este în stare de șoc după ce unul dintre colegii lor - profesorul de mecanică Ion Vădana, în vîrstă de 51 de ani - a fost găsit mort în apartamentul său. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de directorul liceului din Puiești, Constantin Gherghescu, care locuiește în același bloc cu profesorul Vădana. Imobilul este situat chiar în fața liceului din Puiești. „În ultimul…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 2 votes)

Răzvan CĂLIN

Ion Vădana, profesor de mecanică la Grupul Școlar Agricol Puiești, a fost găsit mort în locuința sa din satul Puiești, în cursul dimineții de astăzi.

Colectivul de cadre didactice de la Grupul Școlar Agricol Puiești este în stare de șoc după ce unul dintre colegii lor – profesorul de mecanică Ion Vădana, în vîrstă de 51 de ani – a fost găsit mort în apartamentul său. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de directorul liceului din Puiești, Constantin Gherghescu, care locuiește în același bloc cu profesorul Vădana. Imobilul este situat chiar în fața liceului din Puiești.
„În ultimul timp, domnul profesor nu se simțise foarte bine. Ieri, a lipsit de la ședința Consilului Profesoral, iar astăzi dimineață nu a venit nici la orele de curs. Atunci m-am îngrijorat și am mers la el acasă să văd ce s-a întâmplat. L-am găsit în camera sa, în pat, decedat din păcate. Avea un fir de sânge în colțul gurii și mă gândesc că, probabil, a suferit vreun atac cerebral. Oricum el suferea și cu stomacul. În urmă cu câțiva ani, a suferit o intervenție chirurgicală pentru că suferea de ulcer duodenal. Oricum, în ultimul timp nu se simțea foarte bine. Este o mare pierdere pentru liceul nostru, deoarece era unul dintre profesorii de bază, fiind și șeful Comisiei Metodice la obiectele tehnice. Era un om bun și un cadru didactic valoros. Dumnezeu să-l odihnească in pace!”, ne-a declarat profesorul Gherghescu, directorul liceului din Puiești.
Profesorul Vădana lucra la liceul din Puiești din 1990. El locuia singur pentru că de mai mulți ani era divorțat.
Ancheta a fost preluată de Poliția Bârlad care a dispus efectuarea necropsiei pentru a se elucida cu exactitate cirucmstanîele în care a survenit decesul profesorului, chiar dacă nu există indicii care să susțină varianta ca omul să fi fost victima vreunei infracțiuni.

About Razvan Calin

One comment

  1. Dumnezeu sal ierte

%d blogeri au apreciat: