Home » Justitie » A fost prins unul din cei doi deținuți evadați ieri

A fost prins unul din cei doi deținuți evadați ieri

După o noapte de căutări, unul din cei doi deținuți basarabeni evadați ieri de la Curtea de Apela Iași, de sub ochii polițiștilor vasluieni, a fost prins.

Ion Nica a fost prins astăzi dimineață, la ora 8, într-un microbuz Iași-Ungheni, aflat în Gara Codreanu. Polițiștii de la Secția 2 sunt cei care l-au depistat pe Nica în timp ce verificau zona pentru a-i găsi pe fugari.

Ion Nica se află acum la Poliție pentru audieri, iar polițiștii îl caută în continuare pe cel de-al doilea evadat, Ion Țigănescu care nu este la prima abatere, reușind să evadeze și din Germania.

Cei doi erau dați în urmărire generală, pentru infracțiuni comise în Portugalia și Elveția. Ei au fost reținuți în județul Vaslui în urmă cu câteva zile, magistrații Curții de Apel Iași dispunând arestarea lor preventivă pentru 15 zile. În acest timp, s-au aflat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, iar luni dimineață au fost duși la Curtea de Apel Iași pentru extrădare.

După o noapte de căutări, unul din cei doi deținuți basarabeni evadați ieri de la Curtea de Apela Iași, de sub ochii polițiștilor vasluieni, a fost prins. Ion Nica a fost prins astăzi dimineață, la ora 8, într-un microbuz Iași-Ungheni, aflat în Gara Codreanu. Polițiștii de la Secția 2 sunt cei care l-au depistat pe Nica în timp ce verificau zona pentru a-i găsi pe fugari. Ion Nica se află acum la Poliție pentru audieri, iar polițiștii îl caută în continuare pe cel de-al doilea evadat, Ion Țigănescu care nu este la prima abatere, reușind să evadeze și din Germania.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: