Home » Social » Trei incendii într-o singură zi

Trei incendii într-o singură zi

de Roxana NĂSTASĂ

Zeci de tone de furaje s-au făcut scrum, ieri, în urma a trei incendii izbucnite în diverse locuri din județul Vaslui.

La ora 12, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje din localitatea Trestiana, comuna Grivița. Au ars aproximativ cincisprezece tone de lucernă, pompierii reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă către depozitul de lemne și locuința proprietarului, situate în apropiere.

Cel mai probabil incendiul a fost generat de un foc deschis, făcut pentru arderea unor deșeuri, care, lăsat nesupraveghet s-a extins.
La câteva minute distanță de primul incendiu, pompierii militari au intervenit în suburbia Rediu, a municipiului Vaslui. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu cinci subofițeri. În urma incendiului, au ars aproximativ șae tone de furaje. Împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost lăsarea nesupravegheată a focului făcut pentru arderea unor deșeuri din gospodărie în apropierea depozitului de furaje.
Cel de-al treilea incendiu s-a produs la un depozit de furaje din localitatea Pădureni. În urma incendiului, au ars aproximativ două tone de furaje, pompierii reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă la depozitul de lemne pentru foc și locuința proprietarului. Cel mai probabil incendiul a fost generat de o scânteie sărită de la un flex.

de Roxana NĂSTASĂ Zeci de tone de furaje s-au făcut scrum, ieri, în urma a trei incendii izbucnite în diverse locuri din județul Vaslui. La ora 12, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje din localitatea Trestiana, comuna Grivița. Au ars aproximativ cincisprezece tone de lucernă, pompierii reușind să lichideze incendiul înainte ca acesta să se extindă către depozitul de lemne și locuința proprietarului, situate în apropiere. Cel mai probabil incendiul a fost generat de un foc deschis, făcut pentru arderea unor deșeuri, care, lăsat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: