Home » Justitie » Agresorul fiului comandantului Poliției Locale Vaslui, la închisoare

Agresorul fiului comandantului Poliției Locale Vaslui, la închisoare

de Marian MOCANU

Agresorul fiului șefului Poliției Locale Vaslui a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor.

În septembrie anul trecut, în plin centrul municipiului Vaslui, Mihai Florea, un tânăr în vârstă de 18 ani, fără vreun motiv aparent, l-a înjunghiat în abdomen pe Andrei Catană, de 17 ani, după care a fugit de la locul faptei.

Mihai Florea pierdea timpul prin Centrul civic al municipiului Vaslui însoțit de un alt băiat, un minor în vârstă de 13 ani, și se distra cu o brichetă tip laser cu care șicana persoanele de pe stradă. Din câte se pare, după ce agresorul a adresat mai multe remarci irevențioase la adresa tinerei care era însoțită de fiul șefului Poliției Locale Vaslui, Andrei Catană, deranjat de reproșurile adresate de acesta, s-a întors și l-a înjunghiat în abdomen, lăsându-l într-o baltă de sânge.

Agresorul a fost identificat de către polițiștii locali abia după două zile, în captările video ale camerelor de supraveghere din centrul orașului. Inițial, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui, l-au lăsat în libertate pe făptaș, după audieri. Abia după ce medicii vasluieni au constatat că viața lui Andrei Catană a fost pusă în pericol de lovitura de cuțit primită, a fost emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Mihai Florea.

După aproape jumătate de an de la comiterea faptei, Florea a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Vaslui la o pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare cu executare, și la plata sumei de 1.144 lei reprezentând cheltuielile de spitalizare. 

de Marian MOCANU Agresorul fiului șefului Poliției Locale Vaslui a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. În septembrie anul trecut, în plin centrul municipiului Vaslui, Mihai Florea, un tânăr în vârstă de 18 ani, fără vreun motiv aparent, l-a înjunghiat în abdomen pe Andrei Catană, de 17 ani, după care a fugit de la locul faptei. Mihai Florea pierdea timpul prin Centrul civic al municipiului Vaslui însoțit de un alt băiat, un minor în vârstă de 13 ani, și se distra cu o brichetă tip laser cu care șicana persoanele de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile