Home » Social » Doi vasluieni, premianți la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Doi vasluieni, premianți la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

de Roxana NĂSTASĂ
Doi asistenți sociali din județ au ajuns marți seară pe podiumul Galei Naționale de Asistență Socială 2015. Viorel – Segiu Stratulat, asistent social principal în cadrul Spitalului de Psihiatrie Murgeni și Ramona – Voinița Mititelu de la Penitenciarul Vaslui, sunt câștigătorii județului. Cei doi s-au întors acasă cu premii, clasându-se peste asistenții sociali din județe precum Brașov, Ilfov, Galați sau Vâlcea.
Viorel Stratulat a obținut premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii sociale și Ramona – Voinița Mititelu, premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrarea socială a persoanei private de libertate.
„A fost foarte frumos, un eveniment de înaltă ținută, de la care ne întoarcem cu două premii, ceea ce este foarte bine și înseamnă foarte mult”, a declarat Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui.
La Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2015, eveniment organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România au luat parte și reprezentanții DGASPC Vaslui, instituție nominalizată la categoria instituția anului, precum și ceilalți asistenți sociali din județ nominalizați.
În afara câștigătorilor, din județ au fost nominalizați Monica Mereuță, la categoria Asistentul social al anului 2014, Daniela Urumov, la categoria premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice și îngrijiri la domiciliu, Gabriel – Cătalin Brostnic la categoria premiul pentru asistentul social din domeniul protecției copilului, Bogdan – Ionuț Stan, la categoria premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilități, Mirela Petcu pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie socială, Gabriela Pitaru, la categoria premiul pentru asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare și Valeriu Caragață, la categoria politicianul anului.
Chiar dacă nu toți s-au întors cu premii, simpla nominalizare înseamnă mult pentru județ, fiind recunoscută performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale.

de Roxana NĂSTASĂ Doi asistenți sociali din județ au ajuns marți seară pe podiumul Galei Naționale de Asistență Socială 2015. Viorel - Segiu Stratulat, asistent social principal în cadrul Spitalului de Psihiatrie Murgeni și Ramona - Voinița Mititelu de la Penitenciarul Vaslui, sunt câștigătorii județului. Cei doi s-au întors acasă cu premii, clasându-se peste asistenții sociali din județe precum Brașov, Ilfov, Galați sau Vâlcea. Viorel Stratulat a obținut premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate - servicii sociale și Ramona - Voinița Mititelu, premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrarea socială a persoanei private de libertate. „A fost foarte frumos,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: