Home » Justitie » Hoț cercetat pentru tentativă de omor

Hoț cercetat pentru tentativă de omor

de Marian MOCANU

Liviu Harabagiu, în vârstă de 33 ani din Oltenești, va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor, după ce, în chiar prima zi de Crăciun a anului trecut, a înjunghiat în burtă un bărbat pentru că l-a lăsat fără companion la băut. Harabagiu este recidivist, el mai având o condamnare pentru furt.

Chiar în prima zi a Crăciunului trecut, la Târzii, comuna Oltenesti, doi bărbați s-au luat la ceartă și, în urma unui schimb de replici, unul dintre ei a scos cuțitul și l-a înfipt în abdomenul celuilalt. Totul s-a întâmplat într-un bar din sat, acolo unde Mădălin Ciulei, bărbatul rănit, care-și adusese fata în vizită la bunici, intrase să-și cumpere țigări. Recunoscând un consătean, acesta i-a propus să meargă împreună acasă, fapt care a stârnit furia lui Liviu Harabagiu. Acesta este un individ certat cu legea, care abia ispăsișe o pedeapsă cu închisoarea pentru furt. Aflat sub influența băuturilor alcoolice a scos un cuțit pe care l-a înfipt în abdomenul celui care voia să-l lase fără tovarăș de băutură. Martorii spun că, anterior loviturii, între cei doi a avut loc un schimb de replici și că de fapt Mădălin Ciulei, persoana agresată, ar fi fost cel care ar fi pornit scandalul.

Luni, magistrații Tribunalului Vaslui au constatat ca fiind temeinică și legală măsura arestării preventive aplicată asupra lui Liviu Harabagiu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

de Marian MOCANU Liviu Harabagiu, în vârstă de 33 ani din Oltenești, va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor, după ce, în chiar prima zi de Crăciun a anului trecut, a înjunghiat în burtă un bărbat pentru că l-a lăsat fără companion la băut. Harabagiu este recidivist, el mai având o condamnare pentru furt. Chiar în prima zi a Crăciunului trecut, la Târzii, comuna Oltenesti, doi bărbați s-au luat la ceartă și, în urma unui schimb de replici, unul dintre ei a scos cuțitul și l-a înfipt în abdomenul celuilalt. Totul s-a întâmplat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: