Home » Justitie » Tânăr din Murgeni, sub control judiciar după ce a tâlhărit o bătrână

Tânăr din Murgeni, sub control judiciar după ce a tâlhărit o bătrână

de Roxana NĂSTASĂ

Împotriva unui tânăr de 17 ani, din Murgeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Săptămâna trecută, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 79 de ani, din orașul Murgeni, despre faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că, în timp ce victima se afla la domiciliu, l-a surprins într-o cameră a locuinței pe Claudiu R., de 17 ani, din localitate. Acesta încerca să sustragă o sacoșă care conținea mai multe documente, printre care un card bancar, acte de identitate și acte de proprietate a unei locuințe. În momentul în care femeia a intrat în cameră, tânărul a bruscat-o, după care a plecat în fugă, păstrând bunurile însușite pe nedrept.

Ulterior, acesta a fost reținut de către polițiști pe o perioadă de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Bunurile au fost recuperate și înapoiate proprietarei, iar tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cele din urmă, procurorii au dispus măsura controlului judiciar împotriva lui Claudiu R., pe o perioadă de 60 de zile.

de Roxana NĂSTASĂ Împotriva unui tânăr de 17 ani, din Murgeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. Săptămâna trecută, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 79 de ani, din orașul Murgeni, despre faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că, în timp ce victima se afla la domiciliu, l-a surprins într-o cameră a locuinței pe Claudiu R., de 17 ani, din localitate. Acesta încerca să…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...