Home » Justitie » Tânăr din Murgeni, sub control judiciar după ce a tâlhărit o bătrână

Tânăr din Murgeni, sub control judiciar după ce a tâlhărit o bătrână

de Roxana NĂSTASĂ

Împotriva unui tânăr de 17 ani, din Murgeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Săptămâna trecută, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 79 de ani, din orașul Murgeni, despre faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că, în timp ce victima se afla la domiciliu, l-a surprins într-o cameră a locuinței pe Claudiu R., de 17 ani, din localitate. Acesta încerca să sustragă o sacoșă care conținea mai multe documente, printre care un card bancar, acte de identitate și acte de proprietate a unei locuințe. În momentul în care femeia a intrat în cameră, tânărul a bruscat-o, după care a plecat în fugă, păstrând bunurile însușite pe nedrept.

Ulterior, acesta a fost reținut de către polițiști pe o perioadă de 24 ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Bunurile au fost recuperate și înapoiate proprietarei, iar tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cele din urmă, procurorii au dispus măsura controlului judiciar împotriva lui Claudiu R., pe o perioadă de 60 de zile.

de Roxana NĂSTASĂ Împotriva unui tânăr de 17 ani, din Murgeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. Săptămâna trecută, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 79 de ani, din orașul Murgeni, despre faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că, în timp ce victima se afla la domiciliu, l-a surprins într-o cameră a locuinței pe Claudiu R., de 17 ani, din localitate. Acesta încerca să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: