Home » Social » A treia oară i-a reușit!

A treia oară i-a reușit!

de Răzvan CĂLIN

Un bârlădean și-a pus capăt zilelor spânzurandu-se de țeava de gaz, după ce cu o zi înainte mai încercase odată același lucru, însă fusese salvat la timp de un prieten.

Miercuri dimineață, bârlădeanul Ion Istrate, în vârstă de 53 de ani, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de o țeavă de gaz. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în jurul orei 7.20, de către unul dintre prietenii săi.

”Bărbatul s-a spânzurat cu un cablu de țeava de gaz din dormitorul său. El locuia fără forme legale într-o casă situată pe strada Alexandru Ion Cuza din Bârlad. Nu se știe, deocamdată, din ce cauză a recurs la acest gest extrem, însă se pare că trecea printr-o perioadă mai dificilă. El a lăsat un bilet pe care scria ce sume de bani mai are de primit de la niște cunoștințe pe care le împrumutase. În urmă cu o lună el a mai avut o tentativă de suicid”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mai mult, cu o zi înainte (marți, 17 martie 2015), Istrate mai încercase odată să-și pună capăt zilelor, improvizându-și un ștreang de o țeavă din curtea casei în care locuia. Norocul său a fost că un prieten de al său, venit în vizită, l-a observat la timp și a reușit să-l convingă să renunțe la gândurile sinucigașe. Însă, după cum s-a văzut, ideile morbide i-au revenit în cap a doua zi și de această dată, din nefericire, nu a mai putut fi salvat. Culmea este că cel care l-a descoperit e același prieten care cu o zi înainte reușise să-l întoarcă din drumul către moarte.

de Răzvan CĂLIN Un bârlădean și-a pus capăt zilelor spânzurandu-se de țeava de gaz, după ce cu o zi înainte mai încercase odată același lucru, însă fusese salvat la timp de un prieten. Miercuri dimineață, bârlădeanul Ion Istrate, în vârstă de 53 de ani, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de o țeavă de gaz. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în jurul orei 7.20, de către unul dintre prietenii săi. ”Bărbatul s-a spânzurat cu un cablu de țeava de gaz din dormitorul său. El locuia fără forme legale într-o casă situată pe strada Alexandru Ion Cuza din Bârlad. Nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: