Home » Sport » Turneu de rugby în 7

Turneu de rugby în 7

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, echipa de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad va participa la un turneu ce se va derula în București.

La sfârșitul săptămânii în curs, mai exact sâmbătă, 21 martie 2015, echipa de rugby a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad va participa la un turneu ce se va desfășura în București. Competiția face parte din penultima etapă a Campionatului Național de Rugby în 7.

”Băieții sunt bine pregătiți, sunt motivați și dornici să facă o figură cât mai frumoasă. Noi sperăm să avem o evoluție cât mai onorabilă”, ne-a declarat Dan Tufaru, antrenorul echipei de rugby în 7 a CSS Bârlad.

În campionat sunt înscrise opt echipe din întreaga țară, iar pe 28 martie 2015, la Bârlad, pe Stadionul municipal de rugby se va desfășura etapa finală a campionatului, când va fi desemnată echipa campioană din acest an.

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, echipa de rugby în 7 "Under 19" a CSS Bârlad va participa la un turneu ce se va derula în București. La sfârșitul săptămânii în curs, mai exact sâmbătă, 21 martie 2015, echipa de rugby a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad va participa la un turneu ce se va desfășura în București. Competiția face parte din penultima etapă a Campionatului Național de Rugby în 7. ”Băieții sunt bine pregătiți, sunt motivați și dornici să facă o figură cât mai frumoasă. Noi sperăm să avem o evoluție cât mai onorabilă”, ne-a declarat Dan Tufaru, antrenorul echipei de…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Razvan Calin