Home » Justitie » După ce a omorât un om, stă bine-merci acasă – Criminalul din Bogdănești, arest la domiciliu

După ce a omorât un om, stă bine-merci acasă – Criminalul din Bogdănești, arest la domiciliu

de Marian MOCANU

* Arestat sub acuzația de omor, după ce i-a tăiat gâtul cumnatului său în noaptea de Revelion, Mircea Gheorghe Crăciun, din satul Ulea, comuna Bogdănești, a obținut înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea de arest la domiciliu.

Mircea-Gheorghe Crăciun, în vârstă de 36 de ani din comuna Zorleni, a fost arestat în prima zi a acestui an pentru comiterea infracțiunii de omor, fiind acuzat că, în noaptea de Revelion, i-a tăiat gâtul fratelui femeii cu care trăia în concubinaj.

Totul a pornit de la o glumă făcută de Crăciun pe seama iubitei sale. Fratele femeii, amețit de alcool, a sărit în apărarea onoarei surorii sale și l-a atacat cu un cuțit pe Crăciun. Acesta i-a smuls cuțitul din mână și fără a sta pe gânduri, i-a retezat beregata. Omul a murit pe loc.

Mircea-Gheorghe Crăciun a cerut în mai multe rânduri schimbarea măsurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu, pentru ca, în sfârșit, judecătorii – băieți buni – să-i aprobe cererea. Nu au ținut cont că ucigașul, cunoscut în Zorleni, comuna sa natală, drept o persoană violentă, care se „aprinde repede”, a mai fost condamnat în 2004 la șapte ani de închisoare din care a ispășit doar trei.

Pentru infracțiunea de omor, Mircea-Gheorghe Crăciun riscă acum o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 10 și 20 de ani, însă, până la terminarea procesului va sta bine-merci acasa, ca tot omul liniștit.

de Marian MOCANU * Arestat sub acuzația de omor, după ce i-a tăiat gâtul cumnatului său în noaptea de Revelion, Mircea Gheorghe Crăciun, din satul Ulea, comuna Bogdănești, a obținut înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea de arest la domiciliu. Mircea-Gheorghe Crăciun, în vârstă de 36 de ani din comuna Zorleni, a fost arestat în prima zi a acestui an pentru comiterea infracțiunii de omor, fiind acuzat că, în noaptea de Revelion, i-a tăiat gâtul fratelui femeii cu care trăia în concubinaj. Totul a pornit de la o glumă făcută de Crăciun pe seama iubitei sale. Fratele femeii, amețit de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: