Home » Sport » Merg la Europene!

Merg la Europene!

de Răzvan CĂLIN

CSS Bârlad are doi sportivi care vor merge la Campionatul European de Rugby ”Under 18” din Franța.

Doi sportivi de la echipele de juniori ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad – Cristi Chirica și Ștefan Cucoș – au fost convocați la lotul național care va reprezenta România la Campionatul European de Rugby pentru echipele ”Under 18”. Competiția va debuta la sfârșitul săptămânii viitoare și va fi găzduită de Franța.

”Sunt doi sportivi de perspectivă, talentați și care își doresc foarte mult să se afirme și să facă o carieră în sportul cu balonul oval. Includerea lor în echipa națională nu poate fi decât o confirmare a valorii lor și, totodat, reprezintă pentru ei o obligație în a-și dovedi abilitățile. Sperăm ca întreaga echipă a României să aibă o evoluție cât mai bună la această ediție a Campionatului European, iar jucătorii noștri să se remarce în mod pozitiv”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Selecționata României de rugby ”Under 18” face parte din a II-a divizie valorică, alături de alte șapte echipe care vor concura la Europenele din Franța.

de Răzvan CĂLIN CSS Bârlad are doi sportivi care vor merge la Campionatul European de Rugby ”Under 18” din Franța. Doi sportivi de la echipele de juniori ale Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad - Cristi Chirica și Ștefan Cucoș - au fost convocați la lotul național care va reprezenta România la Campionatul European de Rugby pentru echipele ”Under 18”. Competiția va debuta la sfârșitul săptămânii viitoare și va fi găzduită de Franța. ”Sunt doi sportivi de perspectivă, talentați și care își doresc foarte mult să se afirme și să facă o carieră în sportul cu balonul oval. Includerea lor în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: