Home » Justitie » Conducea o mașină cu număr fals și fără drept de circulație

Conducea o mașină cu număr fals și fără drept de circulație

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat în trafic un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, la volanul unui BMW cu număr fals de înmatriculare și care nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România.

Joi, în jurul orelor 23, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de competență pe comunicația Albița – Huși, în localitatea Rîșești, județul Vaslui, au oprit în trafic un autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare necorespunzătoare (un număr italian tipărit pe hârtie). Autoturismul era condus de Radu S., cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 22 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autoturismul în cauză, persoana și mijlocul de transport au fost conduse la sediul PTF Albița pentru verificări suplimentare.

Din verificările efectuate de lucrătorii de frontieră au stabilit faptul că numerele aplicate pe autoturismul marca BMW nu a fost repartizate de autoritățile italiene acestui mijloc de transport.

Cu privire la cele constatate, Radu S. a declarat că a achiziționat autoturismul, în data de 17 martie, din Italia, pe care l-a transportat pe platformă, fără numere de înmatriculare, până în municipiul Iași. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul nu are drept de circulație pe drumurile publice din România.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit lui Radu S. Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat în trafic un bărbat cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, la volanul unui BMW cu număr fals de înmatriculare și care nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România. Joi, în jurul orelor 23, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de competență pe comunicația Albița - Huși, în localitatea Rîșești, județul Vaslui, au oprit în trafic un autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare necorespunzătoare (un număr italian tipărit pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: