Home » Justitie » Și-a omorât vecinul la nervi

Și-a omorât vecinul la nervi

de Marian MOCANU

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât, în după-amiaza zilei de sâmbătă, de un consătean.

Tragedia s-a întâmplat pe un drum din Corni Albești, unde victima, Viorel Popica, s-a întâlnit cu Viorel Sandu, cu care s-a luat la ceartă. La un moment dat, nervos, Sandu și-a lovit vecinul cu muchia unei securi în piept, lovitură în urma căreia Viorel Popica s-a prăbușit la pământ.

Scena a fost observată de fratele victimei, care a chemat ambulanța, medicii sosiți la fața locului, după ce au efectuat mai multe încercări de resuscitare a bărbatului, au trebuit să declare decesul.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au demarat cercetări pentru a stabili exact circumstanțele evenimentului”, a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sandu are antecedente penale pentru furt, în anul 2009 sustrăgând câțiva șpalieri dintr-o vie din localitatea Târzii, faptă pentru care a fost condamnat la cinci luni de închisoare, cu suspendare, sentință care, deoarece a expirat termenul de încercare de doi ani și cinci luni, nu va fi adăugată la eventuala condamnare pentru omor pe care o riscă acum.

de Marian MOCANU Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost omorât, în după-amiaza zilei de sâmbătă, de un consătean. Tragedia s-a întâmplat pe un drum din Corni Albești, unde victima, Viorel Popica, s-a întâlnit cu Viorel Sandu, cu care s-a luat la ceartă. La un moment dat, nervos, Sandu și-a lovit vecinul cu muchia unei securi în piept, lovitură în urma căreia Viorel Popica s-a prăbușit la pământ. Scena a fost observată de fratele victimei, care a chemat ambulanța, medicii sosiți la fața locului, după ce au efectuat mai multe încercări de resuscitare a bărbatului, au trebuit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: