Home » Politic » Gabriela Plăcintă, viceprimarul Bârladului?
Gabriela Placinta

Gabriela Plăcintă, viceprimarul Bârladului?

de Simona MIHAILA

Consilierul local Gabriela Plăcintă, actualul șef al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, ar putea deveni viceprimarul Bârladului. Surse din interiorul PSD ne-au declarat că ea este favorita partidului pentru acest post.

image-2012-04-24-12079318-41-adrian-solomonIeri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Adrian Solomon, președintele organizației municipale a PSD, a evitat să vorbească foarte apăsat despre preferințele partidului pentru un anumit consilier care să ocupe funcția de viceprimar al Bârladului. „Oricare dintre consilieri ar putea fi viceprimar”, a fost precizarea vagă a liderului pesediștilor bârlădeni.
Gabriela Plăcintă a renunțat în ultimul moment la a participa la concursul pentru funcția de inspector-șef al ISJ, concurs ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 11 martie și unde ea a fost singurul candidat.
Desemnarea viceprimarului va avea loc în ședința Consiliului Local Bârlad programată pentru finalul lui aprilie.

de Simona MIHAILA Consilierul local Gabriela Plăcintă, actualul șef al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, ar putea deveni viceprimarul Bârladului. Surse din interiorul PSD ne-au declarat că ea este favorita partidului pentru acest post. Ieri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Adrian Solomon, președintele organizației municipale a PSD, a evitat să vorbească foarte apăsat despre preferințele partidului pentru un anumit consilier care să ocupe funcția de viceprimar al Bârladului. "Oricare dintre consilieri ar putea fi viceprimar", a fost precizarea vagă a liderului pesediștilor bârlădeni. Gabriela Plăcintă a renunțat în ultimul moment la a participa la concursul pentru funcția de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. Madam Placinta dupa ce ai facut Ghiveci la examenul ISJ acum vrei sa faci Varza la Primaria Barlad ? =))))

    • Exact! De ce presa cea corecta nu spune adevarul . Placinta s-a prezentat la examenul de la Bucuresti dar nu l-a luat. Halal presa !!!

      • Protejata Manelistului Geluit ! Asta e valoarea pesedeilor daca ai iei la scuturat nu ramine nimic din ei ori DNA scrie pe ei.Si pe asta vor s-o faca viceprimar alde’ Solomon&Co.

%d blogeri au apreciat: