Home » Justitie » Ieșeni prinși la furat la Vaslui

Ieșeni prinși la furat la Vaslui

De Marian MOCANU

Doi ieșeni bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale, au fost identificați și reținuți de polițiștii vasluieni. Cei doi făceau parte dintr-un grup care opera prin magazinele vasluiene în luna februarie și fura cu predilecție telefoane mobile, prin distragerea atenției gestionarilor.

În luna februarie, reprezentanții a trei societăți comerciale au anunțat Poliția Municipiului Vaslui că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din magazine. Astfel, de la un magazin au fost sustrase două telefoane mobile și suma de 600 lei, de la un altul produse în valoare totală de 1.035 lei, iar de la un alt magazin, un telefon mobil și 680 lei, de fiecare dată folosindu-se același mod de operare: mai multe persoane rețineau atenția vânzătorului, iar alții furau bani sau telefoane mobile.

Din câte se pare hoții preferau lucrurile mici, de valoare, pe care le ascundeau în buzunare, ulterior dispărând din zonă înainte ca vânzătorii să constate furtul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că la comiterea acestor fapte au participat trei bărbați și o femeie, având vârste cuprinse între 23 și 47 ani, din Iași. Femeia și unul din complici au fost depistați pe raza municipiului Iași, în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința tinerei, polițiștii ridicând mai multe bunuri care provin din comiterea infracțiunilor de furt.

Persoanele identificate au fost prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, însă nu au fost arestate preventiv, împotriva lor fiind dispusă doar măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

De Marian MOCANU Doi ieșeni bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale, au fost identificați și reținuți de polițiștii vasluieni. Cei doi făceau parte dintr-un grup care opera prin magazinele vasluiene în luna februarie și fura cu predilecție telefoane mobile, prin distragerea atenției gestionarilor. În luna februarie, reprezentanții a trei societăți comerciale au anunțat Poliția Municipiului Vaslui că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din magazine. Astfel, de la un magazin au fost sustrase două telefoane mobile și suma de 600 lei, de la un altul produse în valoare totală de 1.035 lei, iar de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: