Home » Sport » Luptătorii vasluieni, pe podium la Bacău

Luptătorii vasluieni, pe podium la Bacău

de Alex SAVA

La finele săptămânii trecute, la Bacău a avut loc Turneul de calificare la Campionatul Național de lupte libere, competiție adresată juniorilor, masculin și feminin. La start s-au aliniat peste 300 de sportivi, de la toate cluburile din țară.

CSS „Viitorul” Vaslui a participat cu opt sportivi la acest concurs. Din lotul detașat la Bacău au făcut parte Cosmin Mocanu (la 54 de kilograme), Robert Bozian și Ștefan Craiu (la 60 de kilograme), Lascăr Rotaru și Ciprian Anghel (la 74 de kilograme) și Andreea Păuc (59 kilograme), Cătălina Bucur (48 kilograme) și Bianca Antochi (la 55 kilograme).

Cea mai bună clasare pentru CSS „Viitorul” Vaslui a obținut-o Andreea Păuc, care la categorie ei de greutate a ieșit pe primul loc. Pe podium s-au mai înscris Bianca Antochi, care a reușit clasarea pe locul al doilea la 55 de kilograme, Cătălina Bucur – poziția a treia la 48 de kilograme și Lascăr Rotaru, de asemenea poziția a treia la 74 de kilograme. Demnă de menționat este și performanța obținută de Ștefan Craiu, care s-a clasat pe locul al VII-lea la categoria 60 de kilograme.

„Având în vedere că la acest turneu s-au acordat două kilograme toleranță la fiecare categorie, găsesc rezultate mulțumitoare. La Campionatul național, însă, nu se va mai accepta nicio toleranță, sportivii trebuind să aibă fix greutatea impusă de categorie. Participarea este mulțumitoare cu toleranța de două kilograme. Ar fi foarte bine dacă am reuși să repetăm performanța de la Bacău și la Campionatul Național”, a spus Nicu Beligan, antrenor de lupte libere la CSS „Viitorul” Vaslui.

Campionatul Național la lupte libere este programat pentru perioada 24-26 aprilie, la Craiova.

de Alex SAVA La finele săptămânii trecute, la Bacău a avut loc Turneul de calificare la Campionatul Național de lupte libere, competiție adresată juniorilor, masculin și feminin. La start s-au aliniat peste 300 de sportivi, de la toate cluburile din țară. CSS „Viitorul” Vaslui a participat cu opt sportivi la acest concurs. Din lotul detașat la Bacău au făcut parte Cosmin Mocanu (la 54 de kilograme), Robert Bozian și Ștefan Craiu (la 60 de kilograme), Lascăr Rotaru și Ciprian Anghel (la 74 de kilograme) și Andreea Păuc (59 kilograme), Cătălina Bucur (48 kilograme) și Bianca Antochi (la 55 kilograme). Cea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: