Home » Social » Mica vedetă a Vasluiului

Mica vedetă a Vasluiului

Alex SAVA

Are numai cinci anișori și deja este laureată a mai multor festivaluri de muzică ușoară. A uimit cu evoluția ei nume grele din muzica românească. Are un videoclip care poartă semnătura Casei de producție CB Media și care va fi difuzat pe posturile TV cu specific muzical. Se numește Alexandrina Dăriescu și este mica vedetă a Vasluiului.

Alexandrina s-a apucat de cântat grație unei mătușe, care a auzit-o cântând prin casă.

alexandrina dariescu (8)„Sora mea e profesoară, mai face serbări cu elevii, cu care lucrează în special cântece populare. A auzit-o cântând «Sunt o fată frumușică» și ne-a spus că are voce și că ar trebui să o ducem undeva, la un profesor, să lucreze cineva cu ea”, povestește Carmen Dăriescu, mama Alexandrinei.

Părinții au urmat sfatul mătușii profesoare și au dus-o pe micuța cântăreață la profesorul de canto Dragoș Gheorghiu. După numai câteva ședințe de pregătire, calitățile artistice ale micuței cântărețe au fost evaluate de un juriu de profil, în cadrul Festivalului „Ritmuri pe portativ”. Exigențele juriului, dar și lipsa competițioanlă i-au adus atunci Alexandrinei doar o mențiune. Însă nu s-a descurajat și a progresat, iar la următurl festival la care a participat – Provocarea Talentelor (Bacău) – a câștigat trofeul. De atunci și până acum a mai participat la alte șase festivaluri de profil, iar la tate s-a clasat pe podium.

La așa evoluție, bineînțeles că micuța artistă își dorește o carieră muzicală.

„Pentru mine nu contează ce premii iau sau câte premii iau, important e să ajung o mare cântăreață”, spune Alexandrina convinsă.

Bineînțeles că există și un plan de rezervă: în cazul în care mitul scenei se va demonta, Alexandrina vrea să se facă doctoriță, pentru a face injecții „nu pe fluturaș, ci în funduleț, la copiii răi”.

alexandrina dariescu (2)În vreme ce Alexandrina vrea o profesie artistică, dar se gândește și la una mai… puțin artistică, sora ei geamănă, Ecaterina, vrea să fie model. Ea deja a transformat holuruile casei în podiumuri, defilând cu ținute de gală și, evident, cu tocurile mamei.

„Pot să facă orice în viitor. Alegerea le aparține. Noi am decis să nu ne implicăm în deciziile pe care le vor lua. Dacă vor să meargă la Liceul de arte, să meargă. Dacă vor să facă facultate în altă țară, vor face. Mama și tata strâng bani pentru asta”, mai spune Carmen Dăriescu.

 Are deja un videoclip

 În luna decembrie a anului trecut, Alexandrina a filmat și un videoclip, care orice artist care se respectă. Ea a lucrat împreună cu băieții de la CB Media clipul piesei „Sunt o fată frumușică” – piesă care i-a deschis drumul către muzică. Regia clipului – în care apare alături de sora ei geamănă, Ecaterina – este semnată de Claudiu Bulete, montajul a fost realizat de Marian Tănasă și Mirela Bulete, iar operator video a fost Ionuț Manolachi.

De la sfârșitul acestei luni, clipul va fi difuzat pe mai multe televiziuni de profil, după ce a strâns sute de vizualizări pe platformele online.

Pentru viitor, părinții și-au propus să-i facă Alexandrinei propriile piese, însă până atunci se mai pregătește un videoclip. Piesa care va face obiectul noii producții video este deocamdată un secret, însă Alexandrina promite că va fi o surpriză plăcută, așa cum a fost și ea pentru multe nume grele din muzica autohtonă care au auzit-o cântând.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qze_4Dvf5w0&w=560&h=315]

Alex SAVA Are numai cinci anișori și deja este laureată a mai multor festivaluri de muzică ușoară. A uimit cu evoluția ei nume grele din muzica românească. Are un videoclip care poartă semnătura Casei de producție CB Media și care va fi difuzat pe posturile TV cu specific muzical. Se numește Alexandrina Dăriescu și este mica vedetă a Vasluiului. Alexandrina s-a apucat de cântat grație unei mătușe, care a auzit-o cântând prin casă. „Sora mea e profesoară, mai face serbări cu elevii, cu care lucrează în special cântece populare. A auzit-o cântând «Sunt o fată frumușică» și ne-a spus că…

Review Overview

User Rating: 4.45 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: