Home » Justitie » Autorul accidentului din fața Primăriei Bârlad s-a predat!

Autorul accidentului din fața Primăriei Bârlad s-a predat!

de Răzvan CĂLIN

Duminică după-amiază, la Biroul Poliției Rutiere Bârlad s-a prezentat șoferul care a provocat accidentul din centrul civic al orașului, petrecut la primele ore ale dimineții. După cum se știe, accidentul a avut loc în fața Primăriei Bârlad, în jurul orei 3.50 și nu s-a soldat decât cu pagube materiale.

„Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bârlad, care s-a prezentat la poliția din localitate duminică, 22 martie, după-amiaza. Practic, s-a prezentat în termenul prevăzut de lege, care i-a oferit un răgaz de maxim 24 de ore de la producerea accidentului. A recunoscut că din cauză că nu a respectat viteza legală, a pierdut controlul volanului și direcția de deplasare”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi se poate observa cum duminică dimineață, tânărul conducea mașina cu viteză foarte mare (peste 100 de kilometri pe oră). Drept urmare, cu doar câțiva metri înainte de trecerea de pietoni de la Biserica Domnească, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu partea lateral dreapta a mașinii în peretele de beton al fantânii arteziene amplasată în fața Primăriei Bârlad. După care, a reușit să redreseze mașina și a dispărut în mare grabă de la locul accidentului. De altfel, a pretextat în fața polițiștilor că pe moment s-a speriat și de aceea a fugit.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GW8ZciKKEuE&w=560&h=315]

de Răzvan CĂLIN Duminică după-amiază, la Biroul Poliției Rutiere Bârlad s-a prezentat șoferul care a provocat accidentul din centrul civic al orașului, petrecut la primele ore ale dimineții. După cum se știe, accidentul a avut loc în fața Primăriei Bârlad, în jurul orei 3.50 și nu s-a soldat decât cu pagube materiale. „Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bârlad, care s-a prezentat la poliția din localitate duminică, 22 martie, după-amiaza. Practic, s-a prezentat în termenul prevăzut de lege, care i-a oferit un răgaz de maxim 24 de ore de la producerea accidentului. A recunoscut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: