Home » Invatamant » “Un mediu curat – o viață sănătoasă”

“Un mediu curat – o viață sănătoasă”

de Roxana NĂSTASĂ

Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, partener în cadrul proiectului “Raftul cu inițiativă” a implementat programul de voluntariat “Un mediu curat – o viață sănătoasă”, marcând, cu această ocazie, și Ziua Mondială a Apei. Scopul programului implementat este creșterea gradului de informare și motivare a tinerei generații în vederea însușirii unor abilități ecologice unitare cu privire la ocrotirea mediului înconjurător. Obiectivele urmărite vizează cunoașterea consecințelor poluării mediului înconjurător, adoptarea unei atitudini responsabile față de protejarea mediului, implicarea tinerilor în activități cu caracter ecologic, promovarea documentelor de bibliotecă din domeniul ecologiei, precum și facilitarea accesului la informații privitoare la măsuri de protejare a mediului.
Aceste obiective vor fi îndeplinite cu ajutorul unui grup de voluntari care vor acționa în privința îndeplinirii scopului lor comun, de a avea “Un mediu curat – o viață sănătoasă” pentru comunitate.
“Raftul cu inițiativă”, proiect în cadrul căruia a fost impelmentat acest program este un proiect implementat Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, având ca scop diversificarea oportunităților de implicare a bibliotecilor publice în activități de voluntariat, în beneficiul comunităților pe care le deservesc.

de Roxana NĂSTASĂ Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, partener în cadrul proiectului “Raftul cu inițiativă” a implementat programul de voluntariat “Un mediu curat - o viață sănătoasă”, marcând, cu această ocazie, și Ziua Mondială a Apei. Scopul programului implementat este creșterea gradului de informare și motivare a tinerei generații în vederea însușirii unor abilități ecologice unitare cu privire la ocrotirea mediului înconjurător. Obiectivele urmărite vizează cunoașterea consecințelor poluării mediului înconjurător, adoptarea unei atitudini responsabile față de protejarea mediului, implicarea tinerilor în activități cu caracter ecologic, promovarea documentelor de bibliotecă din domeniul ecologiei, precum și facilitarea accesului la informații privitoare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: