Home » National » VREMEA se încălzește ușor. PROGNOZA METEO pentru marți și miercuri

VREMEA se încălzește ușor. PROGNOZA METEO pentru marți și miercuri

Marți, valorile termice, în creștere față de ziua precedentă în toate zonele, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată în vest și centru și apropiată de normal în restul țării, informează Administrația Națională de Meteorologie.

Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6…7 grade pe litoral și 17…18 grade în regiunile vestice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noaptea în vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, în Moldova și la munte. Se va semnala ceață, izolat în primele ore ale dimineții și cu caracter local noaptea și izolat se va produce brumă. Minimele termice vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -6 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile Banatului.

LA BUCUREȘTI

Marți, valorile termice vor fi în creștere ușoară și se vor apropia de cele normale specifice perioadei; temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

ÎN ȚARĂ:

Miercuri, vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în majoritatea zonelor, dar în special în nord-vest și în centru. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 10 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade. Cerul, variabil la începutul zilei în toată țara, se va înnora treptat, dinspre sud-vest, începând cu orele după-amiezei. Spre seara și la începutul nopții va ploua în Banat și în Oltenia, unde pe spații mici se pot cumula 15…20 l/mp, apoi local în Crișana, Transilvania și Muntenia și doar izolat în restul zonelor. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte și local și temporar și în restul teritoriului. În primele ore ale dimineții în est și sud-est va mai fi ceață.

Sursa: mediafax.ro

Marți, valorile termice, în creștere față de ziua precedentă în toate zonele, vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată în vest și centru și apropiată de normal în restul țării, informează Administrația Națională de Meteorologie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 6...7 grade pe litoral și 17...18 grade în regiunile vestice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noaptea în vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, în Moldova și la munte. Se va semnala ceață, izolat în primele ore ale dimineții și cu caracter local noaptea și izolat se va produce brumă. Minimele termice vor fi cuprinse între -2 și 6…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile