Home » Monden » Cum i-au dat marea veste fiului lor Andra si Catalin! “Ne-am rugat la Dumnezeu”! Unde s-a intamplat “minunea"

Cum i-au dat marea veste fiului lor Andra si Catalin! “Ne-am rugat la Dumnezeu”! Unde s-a intamplat “minunea"

Dupa mai bine de doi ani de speculatii, Andra si Maruta au dat vestea: vor fi din nou parinti! Insarcinata in luna a cincea, solista a bifat deja si momentul in care l-a anuntat pe fiul lor ca va avea o surioara, iar noi am aflat cum s-a intamplat totul.

Isi doresc nespus o familie numeroasa si retraiesc din nou emotiile ce preced minunea de a-si tine bebelusul in brate. Andra si Maruta vor deveni din nou parinti, la jumatatea lunii iulie, si au vorbit despre “minunea” din viata lor in exclusivitate pentru noul numar al revistei Ciao! O graviduta activa si fara frici sau emotii distructive, cantareata se simte mai bine ca oricand si nu are de gand sa lase sarcina sa ii afecteze activitatea zilnica. Acum, este mai linistita ca oricand, cu atat mai mult cu cat i-a dat si lui david vestea cea mai ca va mai avea o surioara.

Andra si Catalin radiaza de fericire

Andra si Catalin radiaza de fericire

 
“David imi pupa burta zilnic”

 Si, desi multi parinti trec printr-un moment dificil cand trebuie sa faca acest anunt, pentru Andra si catalin a fost floare la ureche, mai ales ca baietelul lor in varsta de patru ani deja intelege foarte bine aceste lucruri:

“A fost foarte bucuros cand a auzit, era in culmea fericirii, de fapt el ne batea la cap de mult timp sa-I mai aducem un fratior sau o surioara”, a declarat Catalin, pentru revista Ciao! Se pare ca david a fost pregatit pentru acest moment, motiv pentru care are un comportament ce debordeaza de dragoste si de grija la adresa mamei lui: “De cand i-am zis, abia asteapta, intreaba mereu cat mai dureaza si pupa zilnic burtica mea. Ba chiar ne-a anuntat pe un ton categoric ca el va avea grija de burticamea, nu altcineva”, a spus Andra, mandra nevoie mare.

Andra a intrat la medic razand cu gura pana la urechi

Andra a intrat la medic razand cu gura pana la urechi

Se pare ca solista a spus multe rugaciuni pentru ca acest miracol sa se infaptuiasca, iar rugile ei au fost ascultate: „Dumnezeu ne-a dat povestea pentru care ne-am rugat. Copiii sunt fericiti cand primesc fratiori in da, asa ca bucuria noastra e dubla: in afara de noi, mai e si David in al noulea cer”, a mai marturisit Andra.

Sursa: cancan.ro

Dupa mai bine de doi ani de speculatii, Andra si Maruta au dat vestea: vor fi din nou parinti! Insarcinata in luna a cincea, solista a bifat deja si momentul in care l-a anuntat pe fiul lor ca va avea o surioara, iar noi am aflat cum s-a intamplat totul. Isi doresc nespus o familie numeroasa si retraiesc din nou emotiile ce preced minunea de a-si tine bebelusul in brate. Andra si Maruta vor deveni din nou parinti, la jumatatea lunii iulie, si au vorbit despre “minunea” din viata lor in exclusivitate pentru noul numar al revistei Ciao! O graviduta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: