Home » Monden » EXCLUSIV | Am aflat unde se ascunde nevasta lui Dorin Cocoș! El plânge după gratii, ea trăiește pe banii unui alt nabab!

EXCLUSIV | Am aflat unde se ascunde nevasta lui Dorin Cocoș! El plânge după gratii, ea trăiește pe banii unui alt nabab!

La scurt timp dupa ce Dorin Cocoș a ajuns după gratii, noua lui soție – mai tânără cu 26 de ani decât el – a fugit din țară și nimeni nu a mai știut de ea până acum!

Viața Dianei Roibu s-a schimbat la 180 de grade după ce i-a picat cu tronc fostului soț al Elenei Udrea. La fel se poate spune și despre Dorin Cocoș, care a ajuns după gratii la scurt timp după ce a cerut-o de soție pe cea care i-a fost mai întâi de toate amantă. Arestat in dosarul Microsoft, unde aste acuzat că lua șpăgi de sute de mii de euro, și încolțit de procurori cu dovezi care îl pot ține ani buni la închisoare, acesta a sperat ca măcar mai tânăra lui soție îi va rămâne alături.

Fapt care nu s-a întâmplat, din motive doar de ei știute. Cert este că Diana a dispărut subit din România, și nimeni nu a mai știut o iotă despre ea.

Tânăra, originară din Chișinău, care până nu de mult lucra ca stewardesă, se ascunde în nordul Africii, dupa cum au declarat surse pentru ziarul Libertatea.

”Diana se află la mătușa ei, din Libia, care este căsătorită cu un afacerist cu foarte mulți bani. Ele au mai fost și în China împreună, pentru că părinții Dianei nu i-au putut oferi niciodată o vacanță măcar. Situația lor financiară este foarte modestă, nici măcar casa pe care o au in satul Mihailenii Vechi nu a fost terminată. Amândoi lucrează acum, în Rusia, ca vânzători, ca să adune bani. Fratele Dianei nu a vrut să plece de-aici și s-a angajat la o bancă din Chisinău”, a declarat un apropiat al familiei.

Întâmplător sau nu, Diana a renunâat la cariera de stewardesă cu doar o lună înainte ca Dorin Cocoș să divorțeze de Elena Udrea. Din informațiile noastre, afaceristul a venit în Chiținău ca să ceară mâna Dianei chiar de la părinții ei.

Sursa: libertatea.ro

La scurt timp dupa ce Dorin Cocoș a ajuns după gratii, noua lui soție - mai tânără cu 26 de ani decât el – a fugit din țară și nimeni nu a mai știut de ea până acum! Viața Dianei Roibu s-a schimbat la 180 de grade după ce i-a picat cu tronc fostului soț al Elenei Udrea. La fel se poate spune și despre Dorin Cocoș, care a ajuns după gratii la scurt timp după ce a cerut-o de soție pe cea care i-a fost mai întâi de toate amantă. Arestat in dosarul Microsoft, unde aste acuzat că lua…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: