Home » Politic » Organizația județeană a PMP, pe un butoi cu pulbere

Organizația județeană a PMP, pe un butoi cu pulbere

de Simona MIHĂILĂ

* Mai mulți pemepiști din județ merg astăzi la Bucrești pentru a se plânge conducerii centrale că se simt excluși din acțiunile partidului. Mai mult, ei susțin că s-au trezit că nu mai figurează nici în baza de date de la centru ca membri ai PMP.

vranceanu_ion5

Ion Vranceanu

Mocnește scandal aprig în sânul organizației județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP). Conferința Județeană, programată la Casa de cultură a sindicatelor „George Tutoveanu” Bârlad pentru finalul acestei săptămâni (duminică, 29 martie), riscă să se transforme într-un real câmp de luptă pentru membrii vasluieni ai partidului Elenei Udrea și a lui Traian Băsescu.
Surse din interiorul organizației județene ne-au declarat că, astăzi, o delegație formată din șase membri PMP se va afla la București pentru a discuta cu Eugen Tomac, președintele PMP, în numele a mai multor membri nemulțumiți de felul cum decurg lucrurile în teritoriu.
„S-a instalat o stare de secretomanie; Conferința Județeană are loc duminică, dar nu se știe cine sunt candidații, nimeni nu știe exact ce se întâmplă, cine va participa; nu au fost invitați toți membrii, efectiv nu se știe nimic”, ne-a spus un membru PMP Vaslui.
Ieri, un membru din conducerea centrală a partidului s-a aflat la Vaslui pentru a discuta despre nemulțumirile din sânul organizației județene. Cu acest prilej, câțiva pemepiști au aflat că nici nu mai figurează ca membri ai partidului.
„Nu știm care este motivul, întrucât niciunul nu și-a dat demisia și nu are știință că ar fi fost exclus. I-am sugerat să ia legătura cu Ion Vrânceanu, fostul președinte de la județ a PMP, deoarece acesta – după cum s-a lăudat – este supervizor pe zona Moldovei. Am fost foarte mirați să aflăm că este o minciună, căci Vrânceanu este responsabil doar pe zona Bacău, nu mai are nicio treabă cu județul Vaslui”, spune un alt membru PMP, care nu a dorit să-și dezvăluie numele.
Pe de altă parte, Daniel Onofrei, președintele interimar al organizației județene a PMP, susține că aceste nemulțumiri nu au nicio bază solidă: „Nu înțeleg de unde și până unde s-a creat această stare de confuzie. La conferința de presă din martie noi am dat toate detaliile despre alegerile ce vor avea loc duminică. S-a făcut public inclusiv data până la care s-au depus candidaturile, respectiv până ieri”.
Onofrei nu a putut, însă, să precizeze cine în afară de el și-a mai depus candidatura, pretinzând că nu știe.

de Simona MIHĂILĂ * Mai mulți pemepiști din județ merg astăzi la Bucrești pentru a se plânge conducerii centrale că se simt excluși din acțiunile partidului. Mai mult, ei susțin că s-au trezit că nu mai figurează nici în baza de date de la centru ca membri ai PMP. Mocnește scandal aprig în sânul organizației județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP). Conferința Județeană, programată la Casa de cultură a sindicatelor "George Tutoveanu" Bârlad pentru finalul acestei săptămâni (duminică, 29 martie), riscă să se transforme într-un real câmp de luptă pentru membrii vasluieni ai partidului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

4 comments

  1. simpatizant onest

    Scapati naibii odata de turnatorul asta batrin daca vreti sa aveti o sansa anul viitor la locale.Slugoii lui gen sotii Podosu ori Onofrei se vor descompune de la sine si vor fugi.

  2. da’ poate scapam de tot de voi. nu se desfiinteaza oare

  3. onofrei:)))….tu chiar crezi ca ai sanse reale sa ajungi vreodata in viata ta primar….te voteaza sorin de la magazin…lingaul de cumatru’ tau…si inca vreo doi….doamna Mariana nu cred….ca stie c are la usa:))…poate ca daca nu o sa mai fii asa inganfat….mai obtii 10 -15 voturi…:)

  4. onofrei…tu chiar te visezi primar…?serios???pai cine te voteaza…?sorin de la magazin…lingaul de cumatru’ tau…(doamna Mariana nu..ca stie ce are la usa..)poate ca daca nu o sa mai fii asa de inganfat o sa mai obtii vreo 10-15 voturi:))nu mai merge treaba la magazin si c te-ai gandit tu oare…” stai ca ma fac primar”:))

%d blogeri au apreciat: